Bloker eller tillad pop op-vinduer i Chrome

Google Chrome blokerer som standard automatiske pop op-vinduer på din skærm. Når et pop op-vindue blokeres, får du vist Pop op-vindue blokeret Pop op-vindue blokeret på adresselinjen. Du kan også vælge at tillade pop op-vinduer.

Hvis du stadig får vist pop op-vinduer, efter du har deaktiveret dem:

Slå pop op-vinduer til eller fra

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere Indstillinger.
  3. Tryk på Tilladelser og så Pop op-vinduer og omdirigeringer.
  4. Slå Pop op-vinduer og omdirigeringer fra.

Tillad pop op-vinduer for et bestemt website

Det er ikke alle pop op-vinduer, der er annoncer eller spam. Visse pålidelige websites viser webindhold i pop op-vinduer.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til en side, der blokerer pop op-vinduer.
  3. Tryk på Vis altid nederst på siden.

Tillad eller bloker notifikationer fra et bestemt website

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Gå til det website, du vil ændre notifikationer for.
  3. Til venstre for adresselinjen skal du trykke på Sideoplysninger Default (Secure) og derefter Tilladelser.
    • Hvis der åbnes en menu: Vælg den indstilling, du vil ændre.
    • Hvis der ikke åbnes en menu: Tilladelserne følger de oprindelige indstillinger.

Pop op-vinduerne på mit website blokeres

Chrome blokerer pop op-vinduer, som brugerne muligvis ikke finder nyttige.

Hvis pop op-vinduer blokeres på et website, du ejer, skal du gå til Rapport om vildledning. I denne rapport kan du se, om der er registreret nogen problemer med dit website, som du kan løse.