Bloker eller tillad pop op-vinduer i Chrome

Google Chrome blokerer som standard automatiske pop op-vinduer på din skærm. Når et pop op-vindue blokeres, får du vist Pop op-vindue blokeret Pop op-vindue blokeret på adresselinjen. Du kan også vælge at tillade pop op-vinduer.

Hvis du stadig får vist pop op-vinduer, efter du har deaktiveret dem:

Aktivér eller deaktiver pop op-vinduer

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for indhold og så Bloker pop op-vinduer.
  4. Aktivér eller deaktiver Bloker pop op-vinduer.

Tillad pop op-vinduer for et bestemt website

Det er ikke alle pop op-vinduer, der er annoncer eller spam. Visse pålidelige websites viser webindhold i pop op-vinduer.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til en side, der blokerer pop op-vinduer.
  3. Tryk på Vis altid under "Pop op-vinduer er blokeret" nederst på siden.

Løs problemer med pop op-vinduer

Hvis du er på en side med et pop op-vindue eller en dialogboks, der ikke vil gå væk, kan du prøve disse trin:

1. Aktivér flytilstand på din telefon.
  2. Afslut Google Chrome.
  3. Luk fanen med det uønskede pop op-vindue eller den uønskede dialogboks.

Pop op-vinduerne på mit website blokeres

Chrome blokerer pop op-vinduer, som brugerne muligvis ikke finder nyttige.

Hvis pop op-vinduer blokeres på et website, du ejer, skal du gå til Rapport om vildledning. I denne rapport kan du se, om der er registreret nogen problemer med dit website, som du kan løse.