Bloker eller tillad pop op-vinduer i Chrome

Google Chrome blokerer som standard automatiske pop op-vinduer på din skærm. Når et pop op-vindue blokeres, markeres adresselinjen med Pop op-vinduer er blokeret Pop op-vindue blokeret. Du kan også vælge at tillade pop op-vinduer.

Hvis du fortsat får vist pop op-vinduer, efter du har deaktiveret dem, har du muligvis malware på computeren. Se, hvordan du slipper af med malware.

Aktivér eller deaktiver pop op-vinduer

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst på siden.
  4. Klik på Indstillinger for indhold under "Sikkerhed og privatliv".
  5. Klik på Pop op-vinduer og omdirigeringer.
  6. Vælg indstillingen Tilladt eller Blokeret øverst på siden.

Bloker eller tillad pop op-vinduer fra et bestemt website

Det er ikke alle pop op-vinduer, der er annoncer eller spam. Visse pålidelige websites viser webindhold i pop op-vinduer.

Tillad pop op-vinduer fra et website
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til en side, der blokerer pop op-vinduer.
  3. Klik på Pop op-vinduer er blokeret Pop op-vindue blokeret i adresselinjen.
  4. Klik på linket for det pop op-vindue, du vil se.
  5. Hvis du altid vil se pop op-vinduer for websitet, skal du vælge Vis altid pop op-vinduer fra [website] og så Udfør.
Bloker pop op-vinduer fra et website
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Avanceret nederst på siden.
  5. Klik på Indstillinger for indhold under "Sikkerhed og privatliv".
  6. Klik på Pop op-vinduer og omdirigeringer.
  7. Kig efter websitet under "Tillad".
  8. Til højre for websitet skal du klikke på Mere Mere og så Bloker.

Hvis websitet ikke er angivet, kan du klikke på Tilføj ud for "Bloker". Angiv webadressen til websitet, og klik derefter på Tilføj. Brug mønsteret [*.]example.com for at angive alle pop op-vinduer for websitet.

Problemer med pop op-vinduer

Hvis du stadig får vist pop op-vinduer: Prøv at køre værktøjet Chrome-oprydning (kun på Windows-computere). Gennemgå derefter de andre valgmuligheder for at finde og fjerne malware fra din computer.

Hvis du bruger en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen: Din netværksadministrator kan konfigurere Blokering af pop op-vinduer for dig. Hvis det er tilfældet, kan du ikke selv skifte denne indstilling. Se, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Få oplysninger om, hvordan du administrerer handlingerne for et bestemt website, når du bruger Chrome.

Pop op-vinduerne på mit website blokeres

Chrome blokerer pop op-vinduer, som brugerne muligvis ikke finder nyttige.

Hvis et website, du ejer, blokerer pop up-vinduer, kan du gå til rapporten for vildledende adfærd. I denne rapport kan du se, om der er blevet registreret nogen problemer med dit website, som du kan løse.