Bloker eller tillad pop op-vinduer i Chrome

Google Chrome blokerer som standard automatiske pop op-vinduer på din skærm. Når et pop op-vindue blokeres, markeres adresselinjen med Pop op-vinduer er blokeret Pop op-vindue blokeret. Du kan også vælge at tillade pop op-vinduer.

Hvis du fortsat får vist pop op-vinduer, efter du har deaktiveret dem, har du muligvis malware på computeren. Få flere oplysninger om, hvordan du slipper af med malware.

Slå pop op-vinduer til eller fra

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for indhold under "Sikkerhed og privatliv".
  5. Klik på Pop op-vinduer.
  6. Vælg indstillingen Tilladt eller Blokeret øverst.

Bloker eller tillad pop op-vinduer fra et bestemt website

Det er ikke alle pop op-vinduer, der er annoncer eller spam. Visse pålidelige websites viser webindhold i pop op-vinduer.

Tillad pop op-vinduer fra et website
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til en side, der blokerer pop op-vinduer.
  3. Klik på Pop op-vinduer er blokeret Pop op-vindue blokeret i adresselinjen.
  4. Klik på linket for det pop op-vindue, du vil se.
  5. Hvis du altid vil se pop op-vinduer for websitet, skal du vælge Vis altid pop op-vinduer fra [site] og dernæst Udfør.
Bloker pop op-vinduer fra et website
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Avanceret nederst.
  5. Klik på Indstillinger for indhold under "Sikkerhed og privatliv".
  6. Klik på Pop op-vinduer.
  7. Kig efter websitet under "Tillad".
  8. Til højre for websitet skal du klikke på Mere Mere og dernæst Bloker.

Hvis websitet ikke er angivet, kan du klikke på Tilføj ud for "Bloker". Skriv webadressen for websitet. Brug mønsteret [*.]example.com for at angive alle pop op-vinduer for websitet.

Problemer med pop op-vinduer

Får du stadig vist uønskede pop op-vinduer? Prøv at køre værktøjet Oprydningsværktøj til Chrome (kun i Windows). Gennemgå derefter de andre valgmuligheder for at finde og fjerne malware fra din computer.

Bruger du en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan konfigurere blokering af pop op-vinduer for dig. Hvis dette er tilfældet, kan du ikke selv skifte denne indstilling. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Se, hvordan du administrerer handlingerne for et bestemt website, når du bruger Chrome.

Pop op-vinduerne på mit website blokeres

Chrome blokerer pop op-vinduer, som brugerne muligvis ikke finder nyttige.

Hvis et website, du ejer, blokerer pop up-vinduer, kan du gå til rapporten for vildledende adfærd. I denne rapport kan du se, om der er blevet registreret nogen problemer med dit website, som du kan løse.