Bloker eller tillad pop op-vinduer i Chrome

Google Chrome blokerer som standard automatiske pop op-vinduer på din skærm. Når et pop op-vindue blokeres, vises der et ikon for blokering af pop op-vinduer på adresselinjen chrome pop-up blocked. Du kan også vælge at tillade pop op-vinduer.

Hvis du fortsat får vist pop op-vinduer, efter du har slået dem fra, har du muligvis malware på computeren. Få flere oplysninger om, hvordan du slipper af med malware.

Slå pop op-vinduer til eller fra

På en computer
  1. Åbn Chrome.
  2. Klik på det ikon, der vises øverst til højre: Menu Chrome menu eller Mere Mere.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  5. Klik på Indstillinger for indhold under "Privatliv".
  6. Under "Pop op-vinduer" skal du vælge Tillad ikke, at websites viser pop op-vinduer (anbefales) eller Tillad, at alle websites viser pop op-vinduer.
På en Android-enhed
  1. Åbn Chrome-appen Chrome for iOS.
  2. Tryk på Chrome-menuen Mere.
  3. Tryk på Indstillinger > Indstillinger for website.
  4. Tryk på Pop op-vinduer, og slå dem derefter til eller fra.
På en iPhone eller iPad
  1. Åbn Chrome-appen Chrome for iOS.
  2. Tryk på Chrome-menuen Mere.
  3. Tryk på Indstillinger > Indstillinger for website.
  4. Tryk på Pop op-vinduer, og slå dem derefter til eller fra.

Bloker eller tillad pop op-vinduer for et bestemt website

Tillad pop op-vinduer fra et website
  1. Åbn Chrome.
  2. Find en side, der har blokeret pop op-vinduer for dig.
  3. For enden af adresselinjen skal du klikke på ikonet for blokering af pop op-vinduer chrome pop-up blocked.
  4. Klik på linket for det pop op-vindue, du gerne vil se.
  5. Hvis du altid vil se pop op-vinduer for websitet, skal du vælge Vis altid pop op-vinduer fra [website]
  6.

Du kan til enhver tid ændre denne indstilling ved at følge vejledningen ovenfor og derefter fjerne markeringen af "Vis altid pop op-vinduer fra [website]".

Tillad altid pop op-vinduer fra et website
  1. Åbn Chrome.
  2. Klik på det ikon, der vises øverst til højre: Menu Chrome menu eller Mere Mere.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  5. Under "Privatliv" skal du klikke på knappen Indstillinger for indhold.
  6. Under "Pop op-vinduer" skal du klikke på Administrer undtagelser.

Problemer med pop op-vinduer

Kan du ikke stoppe uønskede pop op-vinduer? Hvis vejledningen ovenfor ikke virker, kan der være installeret et uønsket program på din computer, der er skyld i pop op-vinduerne. Find og fjern malware på din computer.

Bruger du en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan have konfigureret blokeringen af pop op-vinduer for dig, og du vil derfor ikke selv kunne ændre denne indstilling. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Få flere oplysninger om administration af undtagelser i Chrome.