Bloker eller tillad pop op-vinduer i Chrome

Google Chrome blokerer som standard automatiske pop op-vinduer på din skærm. Når et pop op-vindue blokeres, markeres adresselinjen med Pop op-vinduer er blokeret chrome pop-up blocked. Du kan også vælge at tillade pop op-vinduer.

Hvis du fortsat får vist pop op-vinduer, efter du har deaktiveret dem, har du muligvis malware på computeren. Få flere oplysninger om, hvordan du slipper af med malware.

Slå pop op-vinduer til eller fra

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på det ikon, der vises øverst til højre – Menu Menu eller Mere Mere.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Vis avancerede indstillinger nederst.
  5. Klik på Indstillinger for indhold under "Privatliv".
  6. Vælg en indstilling under "Pop op-vinduer":
    • Tillad ikke, at websites viser pop op-vinduer (anbefales)
    • Tillad, at alle websites viser pop op-vinduer

Bloker eller tillad pop op-vinduer for et bestemt website

Det er ikke alle pop op-vinduer, der er annoncer eller spam. Visse pålidelige websites viser webindhold i pop op-vinduer.

Tillad pop op-vinduer fra et website
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Find en side, der har blokeret pop op-vinduer for dig.
  3. Klik på Pop op-vinduer er blokeret chrome pop-up blocked i adresselinjen.
  4. Klik på linket for det pop op-vindue, du gerne vil se.
  5. Hvis du altid vil se pop op-vinduer for websitet, skal du vælge Vis altid pop op-vinduer fra [website] og dernæst Udfør.
Bloker pop op-vinduer for et website
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på det ikon, der vises øverst til højre: Menu Menu eller Mere Mere.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Vis avancerede indstillinger nederst.
  5. Klik på Indstillinger for indhold under "Privatliv".
  6. Under "Pop op-vinduer" skal du klikke på Administrer undtagelser.
  7. Hvis websitet er angivet på listen, skal du henvise til det. Klik på Slet Slet til højre.
  8. Klik på Udfør nederst.

Hvis websitet ikke er angivet på listen, kan du indtaste webadressen for websitet nederst på listen. Brug mønsteret [*.]example.com for at angive alle pop op-vinduer for websitet. Vælg Bloker for denne adfærd.

Problemer med pop op-vinduer

Får du stadig vist uønskede pop op-vinduer? Hvis der stadig vises pop op-vinduer, kan du prøve at køre Oprydningsværktøj til Chrome (kun til Windows). Gennemgå derefter andre valgmuligheder for at finde og fjerne malware fra din computer.

Bruger du en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan have konfigureret blokeringen af pop op-vinduer for dig, og du vil derfor ikke selv kunne ændre denne indstilling. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Få oplysninger om, hvordan du administrerer handlingerne for et bestemt website, når du bruger Chrome.