Administrer pop op-vinduer

Google Chrome blokerer for automatiske pop op-vinduer, der forstyrrer på skærmen. Når browseren blokerer pop op-vinduer for et website, vises ikonet advarsel om blokeret pop op-vindue på adresselinjen. Klik på ikonet for at se det blokerede pop op-vindue eller for at administrere pop op-indstillinger for websitet.

Hvis du har problemer med at blokere pop op-vinduer, gemme din startside eller angive din standardsøgemaskine, er der muligvis et uønsket program, der har overtaget dine indstillinger. Se disse fejlfindingstrin for at hjælpe med at løse problemet, eller prøv at nulstille dine browserindstillinger.

Se pop op-vinduer for et bestemt website

Du kan se blokerede pop op-vinduer for et website ved at følge vejledningen nedenfor:

1. Hvis pop op-vinduer er blokeret, vises ikonet advarsel om blokeret pop op-vindue på adresselinjen. Klik på ikonet for at få vist en liste over blokerede pop op-vinduer.
  2. Klik på linket for det pop op-vindue, du vil se.
  3. Hvis du altid vil se pop op-vinduer for websitet, skal du vælge "Vis altid pop op-vinduer fra [website]." Websitet føjes til listen over undtagelser, som du kan administrere i Indstillinger for indhold.

Hvis du manuelt vil tillade pop op-vinduer fra et website, skal du følge vejledningen nedenfor:

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. I sektionen "Beskyttelse af personlige oplysninger" skal du klikke på knappen Indstillinger for indhold.
  5. I sektionen "Pop op-vinduer" skal du klikke på Administrer undtagelser.

Tillad alle pop op-vinduer

Du kan tillade alle pop op-vinduer ved at deaktivere blokering af pop op-vinduer. Følg denne vejledning:

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. I sektionen "Beskyttelse af personlige oplysninger" skal du klikke på knappen Indstillinger for indhold.
  5. I sektionen "Pop op-vinduer" skal du vælge "Tillad, at alle websites viser pop op-vinduer". Du kan tilpasse tilladelser for bestemte websites ved at klikke på Administrer undtagelser.

Bruger du en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator har muligvis konfigureret blokeringen af pop op-vinduer for dig, og du vil derfor ikke selv kunne ændre denne indstilling. Få flere oplysninger om brug af en administreret Chrome-enhed