Bloker eller tillad pop op-vinduer i Chrome

Som standard blokerer Google Chrome automatiske pop op-vinduer, der forstyrrer på skærmen. Du kan slå blokeringen af pop op-vinduer til eller fra. Når funktionen er slået til, og et pop op-vindue blokeres, vises et ikon for blokering af pop op-vinduer chrome pop-up blocked på adresselinjen.

Slå pop op-vinduer til eller fra

På din computer
  1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre i Chrome.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. Under "Personlige oplysninger" skal du klikke på knappen Indstillinger for indhold.
  5. Under "Pop op-vinduer" skal du vælge Tillad ikke, at websites viser pop op-vinduer (anbefales) eller Tillad, at alle websites viser pop op-vinduer.
På din mobilenhed
  1. Åbn Chrome-menuen Menu.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for website.
  4. Tryk på Pop op-vinduer, og slå dem derefter til eller fra.

Bloker eller tillad pop op-vinduer for et bestemt website

Sådan tillader du manuelt pop op-vinduer fra et website:

1. I enden af adresselinjen skal du klikke på ikonet for blokering af pop op-vinduer chrome pop-up blocked.
  2. Klik på linket for det pop op-vindue, du gerne vil se.
  3. Hvis du altid vil se pop op-vinduer for websitet, skal du vælge "Vis altid pop op-vinduer fra [website]." Websitet vil blive føjet til listen over undtagelser, som du kan styre i dialogboksen Indstillinger for indhold.

Sådan tillader du altid pop op-vinduer fra et bestemt website:

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre i Chrome.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. Under "Personlige oplysninger" skal du klikke på knappen Indstillinger for indhold.
  5. Under "Pop op-vinduer" skal du klikke på Administrer undtagelser.

Relaterede emner

• Kan du ikke stoppe uønskede pop op-vinduer? Hvis vejledningen ovenfor ikke virker, kan der være et uønsket program installeret på din computer, der er skyld i pop op-vinduerne. Få flere oplysninger om, hvordan du slipper af med uønskede programmer.
  • Bruger du en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan have konfigureret blokeringen af pop op-vinduer for dig, og du vil derfor ikke selv kunne ændre denne indstilling. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.
  • Få flere oplysninger om administration af undtagelser i Chrome.