Administrer pop op-vinduer

Google Chrome forhindrer automatisk, at pop op-vinduer vises og roder på din skærm. Hvis pop op-vinduer er blokeret på et website, viser adresselinjen ikonet for blokering af en pop op-vinduer blocked pop-up alert. Du kan blokere eller tillade nogle pop op-vinduer manuelt.

Bloker alle pop op-vinduer

Du kan blokere pop op-vinduer ved at slå blokering af pop op-vinduer til i Chrome. Sådan gør du:

På en computer

Bemærk! Hvis nedenstående vejledning ikke virker, kan der være et uønsket program installeret på din computer, der forårsager pop op-vinduerne. Få flere oplysninger om, hvordan du slipper af med uønskede programmer

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre i browservinduet.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. Under "Personlige oplysninger" skal du klikke på knappen Indstillinger for indhold.
  5. Under "Pop op-vinduer" skal du vælge Tillad ikke, at websites viser pop op-vinduer (anbefales).

Bruger du en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan have konfigureret blokeringen af pop op-vinduer for dig, og du vil derfor ikke selv kunne ændre denne indstilling. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Mobilenhed
  1. Åbn Chrome-menuen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for indhold.
  4. Tryk på Bloker pop op-vinduer for at slå alle pop op-vinduer FRA.

Tillad alle pop op-vinduer

Du kan tillade alle pop op-vinduer ved at slå blokering af pop op-vinduer fra i Chrome. Sådan gør du:

På en computer
  1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre i browservinduet.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. Under "Personlige oplysninger" skal du klikke på knappen Indstillinger for indhold.
  5. Under "Pop op-vinduer" skal du vælge Tillad, at alle websites viser pop op-vinduer.

Bruger du en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan have konfigureret blokeringen af pop op-vinduer for dig, og du vil derfor ikke selv kunne ændre denne indstilling. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Mobilenhed
  1. Åbn Chrome-menuen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for indhold.
  4. Tryk på Bloker pop op-vinduer for at slå alle pop op-vinduer TIL.

Administrer pop op-vinduer for et specifikt website

Hvis du manuelt vil tillade pop op-vinduer fra et website, skal du følge vejledningen nedenfor:

1. I slutningen af ​​adresselinjen skal du klikke på ikonet for blokering af pop op-vinduer blocked pop-up alert.
  2. Klik på linket for det pop op-vindue, du gerne vil se.
  3. Hvis du altid vil se pop op-vinduer for websitet, skal du vælge "Vis altid pop op-vinduer fra [website]." Websitet vil blive føjet til listen over undtagelser, som du kan styre i dialogboksen Indstillinger for indhold.

Hvis du altid vil tillade pop op-vinduer fra et bestemt website, skal du følge nedenstående trin:

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre i browservinduet.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. Under "Personlige oplysninger" skal du klikke på knappen Indstillinger for indhold.
  5. Under "Pop op-vinduer" skal du klikke på Administrer undtagelser. Få flere oplysninger om at administrere undtagelser