Bloker eller tillad pop op-vinduer i Chrome

Google Chrome blokerer som standard automatiske pop op-vinduer på din skærm. Når et pop op-vindue blokeres, markeres adresselinjen med Pop op-vinduer er blokeret Pop op-vindue blokeret. Du kan også vælge at tillade pop op-vinduer.

Hvis du fortsat får vist pop op-vinduer, efter du har deaktiveret dem, har du muligvis malware på computeren. Få flere oplysninger om, hvordan du slipper af med malware.

Slå pop op-vinduer til eller fra

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Avanceret nederst.
  5. Klik på Indstillinger for indhold under "Sikkerhed og privatliv".
  6. Klik på Pop op-vinduer.
  7. Slå Tilladt til eller fra.

Bloker eller tillad pop op-vinduer for et bestemt website

Det er ikke alle pop op-vinduer, der er annoncer eller spam. Visse pålidelige websites viser webindhold i pop op-vinduer.

Tillad pop op-vinduer fra et website
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Find en side, der har blokeret pop op-vinduer for dig.
  3. Klik på Pop op-vinduer er blokeret Pop op-vindue blokeret i adresselinjen.
  4. Klik på linket for det pop op-vindue, du gerne vil se.
  5. Hvis du altid vil se pop op-vinduer for websitet, skal du vælge Vis altid pop op-vinduer fra [site] og dernæst Udfør.
Bloker pop op-vinduer fra et website
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Avanceret nederst.
  5. Klik på Indstillinger for indhold under "Sikkerhed og privatliv".
  6. Klik på Pop op-vinduer.
  7. Hvis websitet er angivet under "Tillad", skal du klikke på Mere Mere og dernæst Bloker.

Hvis websitet ikke er angivet, kan du klikke på Tilføj ud for "Bloker". Angiv websitets adresse manuelt. Brug mønsteret [*.]example.com for at angive alle pop op-vinduer for websitet.

Problemer med pop op-vinduer

Får du stadig vist uønskede pop op-vinduer? Hvis der stadig vises pop op-vinduer, kan du prøve at køre Oprydningsværktøj til Chrome (kun til Windows). Gennemgå derefter andre valgmuligheder for at finde og fjerne malware fra din computer.

Bruger du en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan have konfigureret blokeringen af pop op-vinduer for dig, og du vil derfor ikke selv kunne ændre denne indstilling. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Se, hvordan du administrerer handlingerne for et bestemt website, når du bruger Chrome.