Bloquejar o permetre les finestres emergents a Chrome

De manera predeterminada, Google Chrome bloqueja automàticament les finestres emergents que es mostren a la pantalla. Quan es bloquegi una finestra emergent, es mostrarà la icona de finestra emergent bloquejada Finestra emergent bloquejada a la barra d'adreces. Si voleu, també podeu permetre les finestres emergents.

Si continueu veient finestres emergents després de desactivar-les:

Canviar la configuració predeterminada de les finestres emergents i les redireccions

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web i, a continuació, Finestres emergents i redireccions.
  4. Trieu l'opció que vulgueu com a opció de configuració predeterminada.

Gestionar les finestres emergents i les redireccions d'un lloc web concret

No totes les finestres emergents són anuncis o contingut brossa. Alguns llocs web legítims mostren contingut web en finestres emergents.

Permetre les finestres emergents i les redireccions d'un lloc web
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a una pàgina que tingui les finestres emergents bloquejades.
  3. A la barra d'adreces, feu clic a Finestra emergent bloquejada Finestra emergent bloquejada.
  4. Feu clic a l'enllaç de la finestra emergent que vulgueu veure.
  5. Per veure sempre les finestres emergents d'aquest lloc web, seleccioneu Permet sempre les finestres emergents i les redireccions iniciades per [lloc web] i, a continuació, Fet.
Bloquejar les finestres emergents i les redireccions d'un lloc web
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web.
  4. Feu clic a Finestres emergents i redireccions.
  5. A "Amb permís per enviar finestres emergents i utilitzar redireccions", cerqueu el lloc web.
  6. A la dreta del lloc web, feu clic a Més Més i, a continuació, Bloqueja.

Si el lloc web no figura a la llista, al costat de l'opció "Sense permís per enviar finestres emergents o utilitzar redireccions", feu clic a Afegeix. Introduïu l'adreça del lloc web i feu clic a Afegeix. Per capturar totes les finestres emergents del lloc web, feu servir el patró [*.]example.com.

Bloquejar les notificacions

Si continueu rebent comunicacions d'un lloc web després de desactivar les finestres emergents, és possible que tingueu activada la subscripció a les notificacions. Per desactivar les notificacions d'un lloc web:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu al lloc web del qual rebeu notificacions.
  3. Feu clic a Mostra la informació del lloc web .
  4. Al costat de "Notificacions", seleccioneu Bloqueja al menú desplegable.

També podeu bloquejar les notificacions des de la configuració del lloc web.

Problemes amb les finestres emergents

Si utilitzeu un dispositiu Chrome a la feina o en un centre educatiu: aquesta opció de configuració no es pot canviar, però l'administrador de la xarxa us pot configurar el bloquejador de finestres emergents. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar un dispositiu Chrome gestionat.

Podeu controlar la manera d'actuar d'un lloc web quan feu servir Chrome. Obteniu informació sobre com podeu definir permisos a Chrome.

Les finestres emergents del meu lloc web es bloquegen

Chrome bloqueja les finestres emergents que és possible que els usuaris no trobin útils.

Si es bloquegen les finestres emergents d'un lloc web que és propietat vostra, aneu a l'informe d'experiències abusives. A l'informe podreu veure si el lloc web té algun problema que pugueu solucionar.