Bloquejar o permetre les finestres emergents a Chrome

De manera predeterminada, Google Chrome bloqueja automàticament les finestres emergents que es mostren a la pantalla. Quan es bloquegi una finestra emergent, es mostrarà la icona Finestra emergent bloquejada Finestra emergent bloquejada a la barra d'adreces. Si voleu, també podeu permetre les finestres emergents.

Si continueu veient finestres emergents després de desactivar-les, pot ser que tingueu programari maliciós instal·lat a l'ordinador. Obteniu informació sobre com podeu desfer-vos del programari maliciós.

Activar o desactivar les finestres emergents

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del lloc web.
  4. Feu clic a Finestres emergents i redireccions.
  5. A la part superior, definiu l'opció com a Permeses o Bloquejades.

Bloquejar o permetre les finestres emergents d'un lloc web concret

No totes les finestres emergents són anuncis o contingut brossa. Alguns llocs web legítims mostren contingut web en finestres emergents.

Permetre les finestres emergents d'un lloc web
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a una pàgina que tingui les finestres emergents bloquejades.
  3. A la barra d'adreces, feu clic a Finestra emergent bloquejada Finestra emergent bloquejada.
  4. Feu clic a l'enllaç de la finestra emergent que vulgueu veure.
  5. Per veure sempre les finestres emergents d'aquest lloc web, seleccioneu Permet sempre les finestres emergents i les redireccions iniciades per [lloc web] i, a continuació, Fet.
Bloquejar les finestres emergents d'un lloc web
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Configuració.
  4. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del lloc web.
  5. Feu clic a Finestres emergents i redireccions.
  6. A "Permet", cerqueu el lloc web.
  7. A la dreta del lloc web, feu clic a Més Més i, a continuació, Bloqueja.

Si el lloc web no surt a la llista, feu clic a Afegeix, al costat de l'opció "Bloqueja". Introduïu l'adreça web del lloc web i feu clic a Afegeix. Per capturar totes les finestres emergents del lloc web, feu servir el patró [*.]example.com.

Bloquejar notificacions

Si continueu rebent comunicacions d'un lloc web després de desactivar les finestres emergents, és possible que tingueu activada la subscripció a les notificacions. Per desactivar les notificacions d'un lloc web:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu al lloc web del qual rebeu notificacions.
  3. Seleccioneu Mostra la informació del lloc web .
  4. Al costat de Notificacions, seleccioneu Bloqueja al menú desplegable.

També podeu bloquejar les notificacions des de la configuració del lloc web.

Problemes amb les finestres emergents

Si es continuen mostrant les finestres emergents: executeu l'eina Neteja de Chrome (només per a Windows). A continuació, llegiu altres opcions per cercar programari maliciós a l'ordinador i suprimir-lo.

Si utilitzeu un dispositiu Chrome a la feina o en un centre educatiu: l'administrador de la xarxa us pot configurar el bloquejador de finestres emergents. En aquest cas, no podreu canviar-ne la configuració pel vostre compte. Obteniu informació sobre com s'utilitza un dispositiu Chrome gestionat.

Obteniu informació sobre com podeu controlar la manera d'actuar d'un lloc web quan feu servir Chrome.

Les finestres emergents del meu lloc web es bloquegen

Chrome bloqueja les finestres emergents que és possible que els usuaris no trobin útils.

Si es bloquegen les finestres emergents d'un lloc web vostre, consulteu l'Informe d'experiències abusives. A l'informe podreu veure si el lloc web té algun problema que pugueu solucionar.