Pop-ups in Chrome blokkeren of toestaan

Standaard blokkeert Google Chrome pop-ups, zodat deze niet automatisch worden weergegeven op je scherm. Als er een pop-up wordt geblokkeerd, wordt de adresbalk gemarkeerd als Pop-ups geblokkeerd Pop-up geblokkeerd. Je kunt er ook voor kiezen pop-ups toe te staan.

Als er nog steeds pop-ups worden weergeven nadat je deze hebt uitgeschakeld, is je apparaat mogelijk geïnfecteerd met malware. Lees hoe je malware kunt verwijderen.

Pop-ups in- of uitschakelen

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Instellingen voor content en dan Pop-ups blokkeren.
  4. Schakel Pop-ups blokkeren in of uit.

Pop-ups voor een specifieke site toestaan

Niet alle pop-ups bevatten advertenties of spam. Sommige legitieme websites geven webcontent weer in pop-upvensters.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar een pagina waarop pop-ups worden geblokkeerd.
  3. Tik onderaan op Altijd weergeven onder 'Pop-ups geblokkeerd'.

Problemen met pop-ups oplossen

Als je een pagina bezoekt met een pop-upvenster of dialoogvenster dat je niet kunt sluiten, probeer je deze stappen:

1. Schakel de vliegtuigmodus van je telefoon in.
  2. Sluit Google Chrome.
  3. Sluit het tabblad met de vervelende pop-up of het dialoogvenster.

De pop-ups van mijn site worden geblokkeerd

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers mogelijk niet nuttig vinden.

Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit. In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.