Blokkér eller tillat forgrunnsvinduer i Chrome

Som standard blokkeres forgrunnsvinduer automatisk i Google Chrome, slik at de ikke vises på skjermen. Når forgrunnsvinduer blokkeres, ser du blokkeringsikonet Blokkerte forgrunnsvindu i adressefeltet. Du kan også velge å tillate forgrunnsvinduer.

Hvis du fortsatt får opp forgrunnsvinduer etter at du har slått dem av, kan det hende du har skadelig programvare. Finn ut hvordan du blir kvitt skadelig programvare.

Slå forgrunnsvinduer av eller på

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Under «Personvern og sikkerhet» klikker du på Nettstedsinnstillinger.
  4. Klikk på Forgrunnsvinduer/viderekoblinger.
  5. Sett innstillingen til Tillatt eller Blokkert øverst.

Blokkér eller tillat forgrunnsvinduer for bestemte nettsteder

Ikke alle forgrunnsvinduer er annonser eller nettsøppel. Enkelte legitime nettsteder har nettinnhold i forgrunnsvinduer.

Tillat forgrunnsvinduer fra bestemte nettsteder
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til en side der forgrunnsvinduer er blokkert.
  3. Klikk på blokkeringsikonet Blokkerte forgrunnsvindu i adressefeltet.
  4. Klikk på linken for forgrunnsvinduet du vil se.
  5. For alltid å se forgrunnsvinduer for dette nettstedet, velg Tillat alltid forgrunnsvinduer og viderekoblinger fra [nettstedet] og så Ferdig.
Blokkér forgrunnsvinduer fra nettsteder
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under «Personvern og sikkerhet» klikker du på Nettstedsinnstillinger.
  5. Klikk på Forgrunnsvinduer/viderekoblinger.
  6. Se etter nettstedet under «Tillat».
  7. Klikk på Mer Mer og såBlokkér til høyre for nettstedet.

Hvis nettstedet ikke er oppført, klikker du på Legg til ved siden av «Blokkér». Skriv inn nettstedets nettadresse, og klikk deretter på Legg til. For å fange opp alle forgrunnsvinduer på nettstedet, bruk mønsteret [*.]example.com.

Block notifications

If you still get communications from a site after disabling pop-ups, you may be subscribed to notifications. To turn off notifications for a site:

1. On your computer, open Chrome.
  2. Go to the site you are getting notifications from.
  3. Select View site information .
  4. Next to Notifications, select Block from the drop down menu.

You can also block notifications from your site settings.

Problemer med forgrunnsvinduer

Ser du fortsatt uønskede forgrunnsvinduer? Prøv å kjøre Opprydning for Chrome-verktøyet (bare for Windows). Les deretter om andre metoder du kan bruke for å finne og fjerne skadelig programvare fra datamaskiner.

Bruker du en Chrome-enhet på jobben eller skolen? Nettverksadministratoren din kan konfigurere blokkeringen av forgrunnsvinduer for deg. Du kan i så fall ikke endre denne innstillingen selv. Finn ut mer om bruk av administrerte Chrome-enheter.

Finn ut hvordan du kan kontrollere spesifikk atferd for nettsteder når du bruker Chrome.

Forgrunnsvinduene på nettstedet mitt blokkeres

Chrome blokkerer forgrunnsvinduer som brukere muligens ikke synes er nyttige.

Hvis forgrunnsvinduer blokkeres på et nettsted du eier, kan du gå til rapporten for krenkende opplevelser. I rapporten finner du ut om vi fant problemer med nettstedet ditt som du kan gjøre noe med.