Ponnahdusikkunoiden estäminen tai salliminen Chromessa

Google Chrome estää oletuksena automaattisesti ponnahdusikkunoiden näkymisen. Kun ponnahdusikkuna estetään, osoitepalkissa näytetään Ponnahdusikkuna estetty ‑kuvake Ponnahdusikkuna estetty. Voit myös halutessasi sallia ponnahdusikkunat.

Jos näet ponnahdusikkunoita, vaikka olet poistanut ne käytöstä:

Ponnahdusikkuna- ja uudelleenohjausasetusten muuttaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Yksityisyys ja turvallisuus ja sitten Sivustoasetukset ja sitten Ponnahdusikkunat ja uudelleenohjaus.
  4. Valitse vaihtoehto, jonka haluat oletusasetukseksi.

Ponnahdusikkuna- ja uudelleenohjausasetusten muuttaminen tietyllä sivustolla

Kaikki ponnahdusikkunat eivät ole mainoksia tai roskasisältöä. Myös sääntöjä noudattavat verkkosivustot voivat näyttää sisältöä ponnahdusikkunoissa.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden ja uudelleenohjausten salliminen
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry sivulle, jolla ponnahdusikkunat on estetty.
  3. Valitse osoiteriviltä Ponnahdusikkuna estetty Ponnahdusikkuna estetty.
  4. Klikkaa sen ponnahdusikkunan linkkiä, jonka näyttämisen haluat sallia.
  5. Jos haluat aina nähdä sivuston ponnahdusikkunat, valitse Näytä aina ponnahdusikkunat: [sivusto] ja sitten Valmis.
Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden ja uudelleenohjausten estäminen
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Yksityisyys ja turvallisuus ja sitten Sivustoasetukset.
  4. Valitse Ponnahdusikkunat ja uudelleenohjaus.
  5. Etsi sivusto "Ponnahdusikkunat tai uudelleenohjaukset sallittu" ‑kohdasta.
  6. Valitse sivuston oikealta puolelta Lisää Lisää ja sittenEstä.

Jos sivustoa ei löydy, valitse "Ponnahdusikkunat tai uudelleenohjaukset kielletty" ‑kohdasta Lisää. Lisää sivuston verkko-osoite ja valitse Lisää. Kirjoita osoite muodossa [*.]example.com, jos haluat estää kaikki sivuston ponnahdusikkunat.

Ilmoitusten estäminen

Jos näet edelleen viestejä sivustolta, vaikka olet estänyt ponnahdusikkunat, olet ehkä tilannut ilmoitukset. Näin voit laittaa sivuston ilmoitukset pois päältä:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry sivustolle, jolta saat ilmoituksia.
  3. Valitse Näytä sivuston tiedot .
  4. Valitse Ilmoitukset-kohdan avattavasta valikosta Estä.

Voit estää ilmoitukset myös sivustoasetuksista.

Ponnahdusikkunoihin liittyvät ongelmat

Chrome-laitteen käyttö töissä tai koulussa: Et voi muuttaa tätä asetusta itse, mutta verkon järjestelmänvalvoja voi ottaa ponnahdusikkunoiden estotoiminnon käyttöön puolestasi. Lue lisää järjestelmänvalvojan ylläpitämän Chrome-laitteen käytöstä.

Voit valita tiettyjä tapoja, joilla sivusto toimii Chromen käytön yhteydessä. Lue lisää lupien asettamisesta Chromessa.

Sivustoni ponnahdusikkunat estetään

Chrome estää ponnahdusikkunat, joista ei ehkä ole hyötyä käyttäjille.

Jos omistamasi sivuston ponnahdusikkunat estetään, siirry Harhaanjohtavien käyttökokemusten raporttiin. Raportissa näet sivustoon mahdollisesti liittyvät ongelmat, joihin voit puuttua.