Ponnahdusikkunoiden estäminen tai salliminen Chromessa

Google Chrome estää oletuksena automaattisesti ponnahdusikkunoiden näkymisen. Kun ponnahdusikkuna estetään, osoitepalkissa näytetään Ponnahdusikkuna estetty ‑kuvake Ponnahdusikkuna estetty. Voit myös halutessasi sallia ponnahdusikkunat.

Jos näet ponnahdusikkunoita, vaikka olet estänyt niiden näkymisen, tietokoneellasi saattaa olla haittaohjelma. Lue lisää haittaohjelmien poistamisesta.

Ponnahdusikkunoiden salliminen tai estäminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sittenAsetukset.
  3. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑osiosta Sivustoasetukset.
  4. Valitse Ponnahdusikkunat.
  5. Valitse yläreunan valitsimella Sallittu tai Estetty.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden estäminen tai salliminen

Kaikki ponnahdusikkunat eivät ole mainoksia tai roskasisältöä. Myös sääntöjä noudattavat verkkosivustot voivat näyttää sisältöä ponnahdusikkunoissa.

Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden salliminen
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry sivulle, jolla ponnahdusikkunat on estetty.
  3. Valitse osoiteriviltä Ponnahdusikkuna estetty Ponnahdusikkuna estetty.
  4. Klikkaa sen ponnahdusikkunan linkkiä, jonka näyttämisen haluat sallia.
  5. Jos haluat aina nähdä sivuston ponnahdusikkunat, valitse Näytä aina ponnahdusikkunat: [sivusto] ja sitten Valmis.
Tietyn sivuston ponnahdusikkunoiden estäminen
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑osiosta Sivustoasetukset.
  5. Valitse Ponnahdusikkunat.
  6. Etsi sivusto Salli-kohdasta.
  7. Valitse sivuston oikealta puolelta Lisää Lisää ja sittenEstä.

Jos sivustoa ei löydy, valitse Estä-kohdasta Lisää. Lisää sivuston verkko-osoite ja valitse Lisää. Kirjoita osoite muodossa [*.]example.com, jos haluat estää kaikki sivuston ponnahdusikkunat.

Block notifications

If you still get communications from a site after disabling pop-ups, you may be subscribed to notifications. To turn off notifications for a site:

1. On your computer, open Chrome.
  2. Go to the site you are getting notifications from.
  3. Select View site information .
  4. Next to Notifications, select Block from the drop down menu.

You can also block notifications from your site settings.

Ponnahdusikkunoihin liittyvät ongelmat

Jos näet edelleen ei-toivottuja ponnahdusikkunoita: Kokeile Chrome Cleanup Toolia (vain Windowsilla). Lue sitten lisää haittaohjelmien löytämisestä ja poistamisesta tietokoneelta.

Chrome-laitteen käyttö töissä tai koulussa: Verkon järjestelmänvalvoja voi määrittää ponnahdusikkunoiden estotoiminnon puolestasi. Tällöin et voi muuttaa valintaa itse. Lue lisää järjestelmänvalvojan hallinnoiman Chrome-laitteen käytöstä.

Tutustu verkkosivuston toiminnan hallintaan Chromen käytön yhteydessä.

Sivustoni ponnahdusikkunat estetään

Chrome estää ponnahdusikkunat, joista ei ehkä ole hyötyä käyttäjille.

Jos omistamasi sivuston ponnahdusikkunoita estetään, tutustu haitallisten toimintojen raporttiin. Raportissa näet sivustoon mahdollisesti liittyvät ongelmat, joihin voit puuttua.