Blokkér eller tillat forgrunnsvinduer i Chrome

Som standard blokkeres forgrunnsvinduer automatisk i Google Chrome, slik at de ikke vises på skjermen. Når forgrunnsvinduer blokkeres, ser du et forgrunnsvindu om blokkeringen Blokkerte forgrunnsvindui adressefeltet. Du kan også velge å tillate forgrunnsvinduer.

Gjør dette hvis du fortsatt får forgrunnsvinduer etter at du har slått dem av:

Slå forgrunnsvinduer på eller av

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer Innstillinger.
  3. Trykk på Tillatelser og så Forgrunnsvinduer/viderekoblinger.
  4. Slå av Forgrunnsvinduer/viderekoblinger.

Tillat forgrunnsvinduer for bestemte nettsteder

Ikke alle forgrunnsvinduer er annonser eller nettsøppel. Enkelte legitime nettsteder har nettinnhold i forgrunnsvinduer.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til en side der forgrunnsvinduer er blokkert.
  3. Trykk på Vis alltid nederst.

Tillat eller blokkér varsler fra bestemte nettsteder

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til nettstedet som du vil endre varsler fra.
  3. Til venstre for adressefeltet trykker du på Sideinformasjon Default (Secure) og såTillatelser.
    • Hvis en meny åpnes: Velg innstillingen du vil endre.
    • Hvis ingen meny åpnes: Tillatelsene bruker de opprinnelige innstillingene.

Forgrunnsvinduene på nettstedet mitt blokkeres

Chrome blokkerer forgrunnsvinduer som brukere muligens ikke synes er nyttige.

Hvis forgrunnsvinduer blokkeres på et nettsted du eier, kan du gå til rapporten om villedende opplevelser. I rapporten finner du ut om vi fant problemer som du kan gjøre noe med på nettstedet ditt.