Pop-ups in Chrome blokkeren of toestaan

Standaard blokkeert Google Chrome pop-ups, zodat je ze niet automatisch op je scherm te zien krijgt. Als er een pop-up wordt geblokkeerd, staat er Pop-ups geblokkeerd Pop-up geblokkeerd in de adresbalk. Je kunt er ook voor kiezen pop-ups toe te staan.

Als je nog steeds pop-ups krijgt nadat je ze hebt uitgezet:

Pop-ups aan- of uitzetten

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer Instellingen.
  3. Tik op Rechten en dan Pop-ups en omleidingen.
  4. Zet Pop-ups en omleidingen uit.

Pop-ups van een specifieke site toestaan

Niet alle pop-ups bevatten advertenties of spam. Sommige legitieme websites geven webcontent weer in pop-upvensters.

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een pagina waarop pop-ups worden geblokkeerd.
  3. Tik onderaan op Altijd bekijken.

Meldingen van een specifieke site toestaan of blokkeren

1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Ga naar de site waarvan je de meldingen wilt wijzigen.
  3. Tik links van de adresbalk op Pagina-informatie Default (Secure) en dan Rechten.
    • Als er een menu wordt geopend: Selecteer de instelling die je wilt wijzigen.
    • Als er geen menu wordt geopend: De oorspronkelijke instellingen gelden voor rechten.

De pop-ups van mijn site worden geblokkeerd

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers misschien niet nuttig vinden.

Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport Misleidende functionaliteit. In het rapport zie je of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.