Surfa i inkognitoläge

Du kan surfa mer privat på webben i inkognitoläget.

1. Öppna Chrome Chrome på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet följt av Ny inkognitoflik.
  3. Ett nytt fönster öppnas. Kontrollera att inkognitoikonen Inkognito visas uppe till vänster.

Öppna webbsidan i en vanlig flik om meddelandet Appen eller organisationen tillåter inte att du tar skärmdumpar visas.

Du kan byta mellan inkognitoflikar och vanliga flikar i Chrome. Du surfar bara privat när du använder en inkognitoflik.

Du kan även välja att blockera cookies från tredje part när du öppnar ett nytt inkognitofönster. Läs mer om cookies.

Låsa inkognitoflikar när du stänger Chrome

Alla som använder enheten får åtkomst till inkognitoflikar som du har lämnat öppna. Om du vill hålla inkognitoflikarna öppna men inte vill att de ska visas för andra som använder enheten kan du låsa dem.

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 11 eller senare. Ta reda på vilken version av Android du har.

1. Öppna Chrome Chrome på en Android-telefon.
  2. Tryck på Mer följt av Inställningar .
  3. Tryck på Integritet och säkerhet.
  4. Aktivera Lås inkognitoflikar när du stänger Chrome.

Avsluta inkognitoläget

Om du har en inkognitoflik öppen och öppnar en ny flik så surfar du privat även där. Du avslutar inkognitoläget genom att stänga alla inkognitoflikar.

1. Öppna Chrome Chrome på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik uppe till höger. Till höger ser du alla öppna inkognitoflikar.
  3. Tryck på Stäng Stäng uppe till höger på inkognitoflikarna.