Surfa i inkognitoläge

Du kan surfa mer privat på webben i inkognitoläget.

1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Ny inkognitoflik . En ny inkognitoflik öppnas.
Tips!
  • Du kan kontrollera om du surfar privat genom att trycka på Byt flik Byt flik.
  • Svep åt höger för att se om du har några öppna inkognitoflikar. På en inkognitoflik visas inkognitoikonen högst upp.
  • Din webbaktivitet är bara privat när du är på en inkognitoflik.

Du kan byta mellan inkognitoflikar och vanliga flikar i Chrome.

1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik längst ned.
    • På iPhone hittar du följande:
      • Byt flik Byt flik längst ned.
      • Fler Mer följt av Inställningar Inställningar nere till höger.
    • På iPad hittar du följande:
      • Byt flik Byt flik högst upp.
      • Mer Mer följt av Inställningar Inställningar uppe till höger.
  3. Svep åt höger eller vänster om du vill byta mellan inkognitoflikar och vanliga flikar i Chrome.

Öppna länkar i inkognitoläge

När du öppnar en länk från en annan app eller ett sms kan du välja att öppna länken på en inkognitoflik i Chrome. Ändra inställningen så här:

1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar följt av Integritet och säkerhet.
  3. Aktivera eller inaktivera Be om att öppna länkar från andra appar i inkognitoläge.
Öppna en länk i inkognitoläge
  1. Tryck på en länk som du vill öppna i Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Öppna i Chromes inkognitoläge.

Låsa inkognitoflikar när du växlar mellan appar

Alla som använder enheten får åtkomst till inkognitoflikar som du har lämnat öppna. Om du vill lämna inkognitoflikarna öppna och hålla dem privata kan du låsa inkognitoflikarna.

1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Integritet och säkerhet.
  4. Aktivera Lås inkognitoflikar när du stänger Chrome.

Avsluta inkognitoläget

Om du har en inkognitoflik öppen och öppnar en ny flik så surfar du privat även där. Du avslutar genom att stänga alla inkognitoflikar.

1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik längst ned.
  3. Svep till höger för att se dina öppna Inkognito-flikar.
  4. Välj fliken som du vill stänga. Tryck på Stäng Stäng uppe till höger på fliken.