Surfa privat

Om du inte vill att Google Chrome ska spara din aktivitet kan du surfa privat i inkognitoläget.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Ny inkognitoflik Inkognito. En ny inkognitoflik öppnas.

Du kan kontrollera om du är i inkognitoläge genom att trycka på Byt flik Byt flik. Svep till höger för att se om du har några öppna inkognitoflikar. Titta efter inkognitoikonen Inkognito högst upp.

Du surfar bara privat när du använder en inkognitoflik.

Du kan byta mellan inkognitoflikar och vanliga flikar i Chrome.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik längst ned. Svep till höger eller vänster om du vill byta mellan inkognitoflikar och vanliga flikar i Chrome.

Sluta surfa privat

Inkognitoläget körs på en egen flik, åtskild från vanliga flikar i Chrome.

Om du har en inkognitoflik öppen och öppnar en ny flik så surfar du privat även där. Du kan avsluta inkognitoläget genom att stänga alla inkognitoflikar.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik längst ned. Svep till höger för att se dina öppna Incognito-flikar.
  3. Hitta fliken som du vill stänga. Tryck på Stäng Stäng uppe till höger på fliken.

Detta händer när du surfar privat

• Chrome sparar inte din webbhistorik, cookies och webbplatsdata eller uppgifter som anges i formulär.
  • Filer du laddar ned och bokmärken du skapar sparas.
  • Din aktivitet döljs inte för webbplatser du besöker, din arbetsgivare eller skola eller internetleverantören.

Läs mer om hur privat surfläge fungerar.