Surfa privat

Om du inte vill att Google Chrome ska spara din aktivitet kan du surfa privat i inkognitoläget.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet följt av Ny inkognitoflik.
  3. Ett nytt fönster öppnas. Kontrollera att inkognitoikonen Inkognito visas uppe till vänster.

Öppna webbsidan i ett vanligt fönster om meddelandet Appen eller organisationen tillåter inte att du tar skärmdumpar visas.

Du kan byta mellan inkognitoflikar och vanliga flikar i Chrome. Du surfar bara privat när du använder en inkognitoflik.

Sluta surfa privat

Inkognitoläget körs på en egen flik, åtskild från vanliga flikar i Chrome.

Om du har en inkognitoflik öppen och öppnar en ny flik så surfar du privat även där. Du kan avsluta inkognitoläget genom att stänga alla inkognitoflikar.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik uppe till höger. Till höger ser du alla öppna inkognitoflikar.
  3. Tryck på Stäng Stäng uppe till höger på inkognitoflikarna.

Detta händer när du surfar privat

• Chrome sparar inte din webbhistorik, cookies och webbplatsdata eller uppgifter som anges i formulär.
  • Filer du laddar ned och bokmärken du skapar sparas.
  • Din aktivitet döljs inte för webbplatser du besöker, din arbetsgivare eller skola eller internetleverantören.

Läs mer om hur privat surfläge fungerar.