Surfa i inkognitoläge

Du kan surfa mer privat på webben i inkognitoläget.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Nytt inkognitofönster.
  3. Ett nytt fönster öppnas. Kontrollera att inkognitoikonen Inkognito visas uppe i hörnet.

Du kan också öppna ett inkognitofönster med ett kortkommando.

• Windows, Linux eller Chrome OS: Tryck på Ctrl + Skift + n.
  • Mac: Tryck på ⌘ + Skift + n

Du kan byta mellan inkognitofönster och vanliga fönster i Chrome. Du surfar bara privat när du använder ett inkognitofönster.

Du kan även välja att blockera cookies från tredje part när du öppnar ett nytt inkognitofönster. Läs mer om cookies.

Avsluta inkognitoläget

Om du har ett inkognitofönster öppet och öppnar ett nytt fönster så surfar du privat även där. Du avslutar inkognitoläget genom att stänga alla inkognitofönster.

Om en siffra visas vid inkognitoikonen högst upp till höger har du flera inkognitofönster öppna. Så här stänger du ett inkognitofönster:

1. Välj inkognitofönstret på datorn.
  2. Stäng fönstret:
    • Windows eller Chrome OS: Klicka på Stäng Stäng uppe till höger.
    • Mac: Klicka på Stäng Stäng uppe till vänster.