Bruk inkognitomodus

Du kan surfe mer privat på nettet i inkognitomodus.

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Ny inkognitofane . En ny inkognitofane åpnes.
Tips:
  • For å sjekke om du surfer privat, trykk på Bytt fane Bytt fane.
  • Sveip til høyre for å se om du har noen åpne inkognitofaner. Inkognitofaner har inkognitoikonet øverst.
  • Nettleseraktiviteten din er bare privat på inkognitofaner.

Du kan bytte mellom inkognitofaner og vanlige Chrome-faner:

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Bytt fane Bytt fane nederst.
    • På iPhone finner du
      • Bytt fane Bytt fane nederst.
      • Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger nederst til høyre.
    • På iPad finner du
      • Bytt fane Bytt fane øverst.
      • Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Sveip til høyre eller venstre for å bytte mellom inkognitofaner og vanlige Chrome-faner.

Åpne linker i inkognitomodus

Når du åpner linker fra andre apper eller tekstmeldinger, kan du velge å åpne dem på inkognitofaner i Chrome. Sånn endrer du denne innstillingen:

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger og så Personvern og sikkerhet.
  3. Slå Spør om linker fra andre apper skal åpnes i inkognitomodus på eller av.
Åpne linker i inkognitomodus
  1. Trykk på en link du vil åpne i Chrome Chrome, på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Åpne i inkognitomodus i Chrome.

Lås inkognitofaner når du bytter mellom apper

Alle som bruker enheten, kan åpne inkognitofaner du lar være åpne. Hvis du vil holde inkognitofaner åpne, men private, kan du låse dem.

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på Personvern og sikkerhet.
  4. Slå på Lås inkognitofaner når du lukker Chrome.

Lukk inkognitomodus

Hvis du har åpnet en inkognitofane og deretter åpner en til, fortsetter den private nettleserøkten på den nye fanen. For å avslutte økten, lukk alle inkognitofaner.

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Bytt fane Bytt fane nederst.
  3. Sveip til høyre for å finne de åpne inkognitofanene dine.
  4. Finn fanen du vil lukke. Trykk på Lukk Lukk øverst til høyre på fanen.