Privat surfing

Hvis du ikke vil at Google Chrome skal huske aktiviteten din, kan du surfe på nettet privat i inkognitomodus.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Nytt inkognitovindu.
  3. Et nytt vindu vises. Se etter inkognitoikonet Inkognitomodus helt øverst.

Du kan også bruke hurtigtaster for å åpne inkognitovinduer:

• Windows, Linux eller Chrome OS: Trykk på Ctrl + Shift + N.
  • Mac: Trykk på ⌘ + Shift + N.

Avslutt privat surfing

Inkognitomodus kjører i egne vinduer og er adskilt fra vanlige Chrome-vinduer. For å slå av inkognitomodus, lukk alle inkognitovinduer.

1. Gå til inkognitovinduet på datamaskinen.
  2. Lukk vinduet:
    • Windows, Linux eller Chrome OS: Trykk på Lukk Lukk øverst til høyre.
    • Mac: Klikk på Lukk Lukk øverst til venstre.

Hva skjer når du surfer privat?

• Chrome lagrer ikke nettleserloggen din, informasjonskapslene, nettstedsdataene og eventuell informasjon du skriver inn i skjemaer.
  • Nedlastede filer og bokmerker du oppretter, beholdes.
  • Aktiviteten din er fortsatt synlig for nettsteder du besøker, arbeidsgiveren din eller Internett-leverandøren din.

Finn ut mer om hvordan privat surfing fungerer.