Browsen in de incognitomodus

Online browsen in de incognitomodus is meer privé.

1. Open Chrome Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Nieuw incognitotabblad.
  3. Er wordt een nieuw venster geopend. Check of het incognito-icoon Incognito linksboven staat.

Als het bericht 'Het maken van screenshots wordt niet toegestaan door de app of je organisatie' wordt weergegeven, open je de webpagina op een gewoon Chrome-tabblad.

Je kunt wisselen tussen incognitotabbladen en gewone Chrome-tabbladen. Je browst alleen privé als je een incognitotabblad gebruikt.

Je kunt er ook voor kiezen cookies van derden te blokkeren als je een nieuw incognitovenster opent. Meer informatie over cookies

Incognitotabbladen vergrendelen als je Chrome sluit

Iedereen die je apparaat gebruikt, heeft toegang tot incognitotabbladen die je open laat. Als je je incognitotabbladen open wilt houden en niet zichtbaar wilt maken voor andere apparaatgebruikers, kun je ze vergrendelen.

Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen op Android 11 en hoger. Meer informatie over hoe je je Android-versie checkt

1. Open Chrome Chrome op je Android-telefoon.
  2. Tik op Meer en dan Instellingen .
  3. Tik op Privacy en beveiliging.
  4. Zet Incognitotabbladen vergrendelen als je Chrome sluit aan.

Incognitomodus sluiten

Als er een incognitotabblad is geopend en je nog een incognitotabblad opent, gaat je sessie voor privé browsen verder op het nieuwe tabblad. Als je de incognitomodus wilt afsluiten, sluit je alle incognitotabbladen.

1. Open Chrome Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Wisselen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Aan de rechterkant vind je geopende incognitotabbladen.
  3. Tik rechtsboven in je incognitotabbladen op Sluiten Sluiten.