Browsen in de incognitomodus

Online browsen in de incognitomodus is meer privé.

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Nieuw incognitotabblad . Er wordt een nieuw incognitotabblad geopend.
Tips:
  • Tik op Wisselen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen om te checken of je privé browst.
  • Swipe naar rechts om na te gaan of er geopende incognitotabbladen zijn. Op een incognitotabblad staat het incognito-icoon bovenaan.
  • Je browse-activiteit is alleen privé als je een incognitotabblad gebruikt.

Je kunt wisselen tussen incognitotabbladen en gewone Chrome-tabbladen:

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Wisselen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen.
    • Op je iPhone vind je:
      • Wisselen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen onderaan het scherm.
      • Meer Meer en dan Instellingen Instellingen rechtsonder in het scherm.
    • Op je iPad vind je:
      • Wissel tabblad Schakelen tussen tabbladen bovenaan het scherm.
      • Meer Meer en dan Instellingen Instellingen rechtsboven in het scherm.
  3. Swipe naar rechts of links om te wisselen tussen incognitotabbladen en gewone Chrome-tabbladen.

Links openen in de incognitomodus

Als je een link vanuit een andere app of een tekstbericht opent, kun je ervoor kiezen de link te openen op een incognitotabblad in Chrome. Zo wijzig je deze instelling:

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen en dan Privacy en beveiliging.
  3. Zet Vragen om links uit andere apps te openen in de incognitomodus aan of uit.
Een link openen in de incognitomodus
  1. Tik op je iPhone of iPad op een link die je wilt openen in Chrome Chrome.
  2. Tik op Openen in Chrome-incognitomodus.

Incognitotabbladen vergrendelen als je wisselt tussen apps

Iedereen die je apparaat gebruikt, heeft toegang tot incognitotabbladen die je open laat. Als je incognitotabbladen open wilt laten en privé wilt houden, kun je je incognitotabbladen vergrendelen.

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Privacy en beveiliging.
  4. Zet Incognitotabbladen vergrendelen als je Chrome sluit aan.

Incognitomodus sluiten

Als er een incognitotabblad is geopend en je nog een incognitotabblad opent, gaat je sessie voor privé browsen verder op het nieuwe tabblad. Sluit alle incognitotabbladen om af te sluiten.

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Wisselen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen.
  3. Swipe naar rechts om naar je geopende incognitotabbladen te gaan.
  4. Zoek het tabblad dat je wilt sluiten. Tik rechtsboven in het tabblad op Sluiten Sluiten.