Privé browsen

Als je niet wilt dat Google Chrome je activiteit onthoudt, kun je privé browsen op internet in de incognitomodus.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Nieuw incognitotabblad Incognito. Er wordt een nieuw incognitotabblad geopend.

Als je wilt checken of je de incognitomodus gebruikt, tik je op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Swipe naar rechts om te zien of je geopende incognitotabbladen hebt. Zoek bovenaan naar het incognito-icoon Incognito.

Je browst alleen privé als je een incognitotabblad gebruikt.

Je kunt schakelen tussen incognitotabbladen en gewone Chrome-tabbladen:

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Swipe naar rechts of links om te schakelen tussen incognitotabbladen en gewone Chrome-tabbladen.

De incognitomodus sluiten om privé browsen te stoppen

De incognitomodus wordt uitgevoerd op een ander tabblad dan je normale Chrome-tabbladen.

Als er een incognitotabblad is geopend en je nog een incognitotabblad opent, gaat je sessie voor privé browsen verder op het nieuwe tabblad. Als je de incognitomodus wilt afsluiten, sluit je alle incognitotabbladen.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Swipe naar rechts om je geopende incognitotabbladen te bekijken.
  3. Zoek het tabblad dat je wilt sluiten. Tik rechtsboven in het tabblad op Sluiten Sluiten.

Wat er gebeurt als je privé browst

• Chrome slaat je browsegeschiedenis, cookies en sitegegevens of op formulieren opgegeven informatie niet op.
  • Bestanden die je downloadt en bookmarks die je maakt, blijven behouden.
  • Je activiteit wordt niet verborgen voor websites die je bezoekt, je werkgever of school of je internetprovider.

Meer informatie over hoe privé browsen werkt.