Browsen in de incognitomodus

Online browsen in de incognitomodus is meer privé.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Nieuw incognitovenster.
  3. Er wordt een nieuw venster geopend. Check of het incognito-icoon Incognito in de bovenhoek wordt weergegeven.

Je kunt ook een sneltoets gebruiken om een incognitovenster te openen:

• Windows, Linux of Chrome OS: druk op Ctrl + Shift + n.
  • Mac: druk op ⌘ + Shift + n.

Je kunt wisselen tussen incognitovensters en gewone Chrome-vensters. Je browst alleen privé als je een incognitovenster gebruikt.

Je kunt er ook voor kiezen cookies van derden te blokkeren als je een nieuw incognitovenster opent. Meer informatie over cookies

Incognitomodus sluiten

Als je een incognitovenster hebt geopend en dan nog een incognitovenster opent, gaat je sessie voor privé browsen verder in het nieuwe venster. Als je de incognitomodus wilt afsluiten, sluit je alle incognitovensters.

Als er rechtsboven een getal naast het incognito-icoon staat, heb je meerdere incognitovensters geopend. Zo sluit je een incognitovenster:

1. Ga op je computer naar het incognitovenster.
  2. Sluit het venster:
    • Windows of ChromeOS: Klik rechtsboven op Sluiten Sluiten.
    • Mac: Klik linksboven op Sluiten Sluiten.