Yksityinen selaaminen

Jos et halua, että Google Chrome muistaa selaustoimintasi, voit selata verkkoa yksityisesti incognito-tilassa.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Uusi incognito-välilehti Incognito. Uusi incognito-välilehti avautuu.

Jos haluat tarkistaa, oletko incognito-tilassa, valitse Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Pyyhkäise oikealle nähdäksesi, onko sinulla avoimia incognito-välilehtiä. Etsi yläreunasta incognito-kuvake Incognito.

Selaaminen on yksityistä vain, kun käytät incognito-välilehteä.

Voit vaihdella incognito-välilehtien ja tavallisten Chrome-välilehtien välillä:

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Voit vaihdella incognito-välilehtien ja tavallisten Chrome-välilehtien välillä pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle.

Vinkki:

iPhonella voit

• vaihtaa välilehtiä Vaihda välilehteä alareunasta
  • valita Lisää Lisää ja sitten Asetukset oikeasta alareunasta.

iPadilla voit

• vaihtaa välilehteä Vaihda välilehteä yläreunasta
  • valita Lisää Lisää ja sitten Asetukset  oikeasta yläreunasta.

Lukitse incognito-välilehdet, kun vaihdat sovelluksesta toiseen

Kaikki laitteen käyttäjät pääsevät incognito-välilehdille, jotka jätät auki. Voit lukita incognito-välilehdet, jos haluat pitää ne auki ja yksityisinä.

1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset .
  3. Valitse Tietosuoja.
  4. Laita päälle Lukitse incognito-välilehdet, kun suljet Chromen.

Yksityisen selaamisen lopettaminen sulkemalla incognito-ikkunan

Incognito-tila toimii eri välilehdellä kuin tavallinen Chrome-selaus.

Jos sinulla on avoin incognito-välilehti ja avaat uuden, yksityinen selauskertasi jatkuu uudella välilehdellä. Poistu incognito-tilasta sulkemalla kaikki incognito-välilehdet.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Pyyhkäise oikealle nähdäksesi avoimet incognito-välilehdet.
  3. Etsi välilehti, jonka haluat sulkea. Valitse välilehden oikeasta yläreunasta Sulje Sulje.

Mitä yksityisestä selaamisesta seuraa

• Chrome ei tallenna selaushistoriaa, evästeitä, sivustotietoja tai lomakkeisiin annettuja tietoja.
  • Ladatut tiedostot ja kirjanmerkit säilytetään.
  • Käyttämäsi verkkosivustot, työnantajasi, koulusi tai internetpalvelun tarjoajasi voivat nähdä tietoja toiminnastasi.

Lue lisää yksityisen selaamisen toimintaperiaatteesta.