Privat brug af internettet

Hvis Google Chrome ikke skal huske din aktivitet, kan du gå privat på nettet i inkognitotilstand.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Ny inkognitofane.
  3. Der åbnes nu et nyt vindue. Kig efter inkognitoikonet Inkognito øverst til venstre.

Hvis du får vist meddelelsen "Din app eller organisation har ikke tilladelse til at tage screenshots", skal du åbne websiden i en normal Chrome-fane.

Du kan skifte mellem inkognitofaner og almindelige Chrome-faner. Du bruger kun nettet privat, når du bruger en inkognitofane.

Stop privat browsing

Inkognitotilstand kører på en anden fane end dine normale browsersessioner i Chrome.

Hvis du har åbnet en inkognitofane og åbner en ny, fortsætter din private browsersession på den nye fane. Du skal lukke alle inkognitofaner for at afslutte inkognitotilstand.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane øverst til højre. Dine åbne inkognitofaner vises i højre side.
  3. Tryk på Luk Luk øverst til højre på dine inkognitofaner.

Hvad der sker, når du bruger nettet privat

• Chrome gemmer ikke din browserhistorik, dine cookies, dine websitedata eller de oplysninger, du indtaster i formularer.
  • De filer, du downloader, og bogmærker, du opretter, gemmes.
  • Din aktivitet skjules ikke fra de websites, du besøger, din arbejdsgiver, din skole eller din internetudbyder.

Få flere oplysninger om, hvordan privat browsing fungerer.