Navegar en privat

Si no voleu que Google Chrome recordi la vostra activitat, podeu navegar pel web de manera privada amb el mode d'incògnit.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome a l'iPhone o l'iPad.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Pestanya d'incògnit nova Incògnit. S'obrirà una pestanya d'incògnit nova.

Per assegurar-vos que esteu en mode d'incògnit, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya. Llisqueu cap a la dreta per veure si teniu pestanyes d'incògnit obertes. A la part superior, cerqueu la icona d'incògnit Incògnit.

Només navegareu de manera privada quan utilitzeu una pestanya d'incògnit.

Podeu canviar entre les pestanyes d'incògnit i les pestanyes de Chrome normals seguint aquests passos:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part inferior, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya. Llisqueu cap a la dreta o cap a l'esquerra per canviar entre les pestanyes d'incògnit i les pestanyes de Chrome normals.

Tancar el mode d'incògnit per aturar la navegació privada

El mode d'incògnit s'executa en una pestanya separada de les pestanyes normals de Chrome.

Si teniu una pestanya d'incògnit oberta i n'obriu una altra, la sessió de navegació privada continuarà a la pestanya nova. Per sortir d'aquest mode, tanqueu totes les pestanyes d'incògnit:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part inferior, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya. Llisqueu cap a la dreta per veure les pestanyes d'incògnit obertes.
  3. Cerqueu la pestanya que vulgueu tancar. A la part superior dreta de la pestanya, toqueu Tanca Tanca.

Què passa quan navegueu de manera privada

• Chrome no desa l'historial de navegació, les galetes, les dades dels llocs web ni la informació que introduïu en els formularis.
  • Els fitxers que baixeu i les adreces d'interès que creeu sí que es conserven.
  • La vostra empresa, el vostre centre educatiu, el vostre proveïdor d'Internet i els llocs web que visiteu poden veure l'activitat que dueu a terme a Internet.

Obteniu més informació sobre com funciona la navegació privada.

Articles relacionats