Navegar en mode d'incògnit

Podeu navegar pel web de manera més privada amb el mode d'incògnit.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Pestanya d'incògnit nova . S'obrirà una pestanya d'incògnit nova.
Consells:
  • Per assegurar-vos que esteu navegant de manera privada, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya.
  • Llisqueu cap a la dreta per veure si teniu pestanyes d'incògnit obertes. Les pestanyes d'incògnit tenen la icona d'incògnit a la part superior.
  • La vostra activitat de navegació només és privada quan sou en una pestanya d'incògnit.

Podeu canviar entre les pestanyes d'incògnit i les pestanyes de Chrome normals:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part inferior, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya.
    • A l'iPhone podeu trobar:
      • Canvia de pestanya Canvia de pestanya, a la part inferior.
      • Més Més i, a continuació, Configuració Configuració, a la part inferior dreta.
    • A l'iPad podeu trobar:
      • Canvia de pestanya Canvia de pestanya, a la part superior.
      • Més Més i, a continuació, Configuració Configuració, a la part superior dreta.
  3. Llisqueu cap a la dreta o cap a l'esquerra per canviar entre les pestanyes d'incògnit i les pestanyes de Chrome normals.

Obrir els enllaços en mode d'incògnit

Quan obriu un enllaç des d'una altra aplicació o des d'un missatge de text, podeu triar si voleu obrir l'enllaç en una pestanya d'incògnit a Chrome. Per canviar aquesta configuració:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Privadesa i seguretat.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Sol·licita obrir els enllaços d'altres aplicacions en mode d'incògnit.
Obrir un enllaç amb el mode d'incògnit
  1. A l'iPhone o l'iPad, toqueu un enllaç que vulgueu obrir a Chrome Chrome.
  2. Toqueu Obre en mode d'incògnit a Chrome.

Bloquejar les pestanyes d'incògnit quan canvieu entre aplicacions

Qualsevol persona que utilitzi el vostre dispositiu podrà accedir a les pestanyes d'incògnit que deixeu obertes. Per deixar les pestanyes d'incògnit obertes i mantenir-ne la privadesa, podeu bloquejar-les.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Privadesa i seguretat.
  4. Activeu l'opció Bloqueja les pestanyes d'incògnit després de tancar Chrome.

Tancar el mode d'incògnit

Si teniu una pestanya d'incògnit oberta i n'obriu una altra, la sessió de navegació privada continuarà a la pestanya nova. Per sortir, tanqueu totes les pestanyes d'incògnit.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part inferior, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya.
  3. Llisqueu cap a la dreta per veure les pestanyes d'incògnit obertes.
  4. Trieu la pestanya que vulgueu tancar. A la part superior dreta de la pestanya, toqueu Tanca Tanca.

Articles relacionats