Navegar en privat

Si no voleu que Google Chrome recordi la vostra activitat, podeu navegar pel web de manera privada amb el mode d'incògnit.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Pestanya d'incògnit nova.
  3. S'obrirà una finestra nova. A la part superior esquerra, cerqueu la icona d'incògnit Incògnit.

Si veieu el missatge "L'aplicació o la teva organització no permeten fer captures de pantalla", obriu la pàgina web en una pestanya normal de Chrome.

Podeu canviar entre les pestanyes d'incògnit i les pestanyes de Chrome normals. Només navegareu de manera privada quan utilitzeu una pestanya d'incògnit.

També podeu bloquejar les galetes de tercers quan obriu una finestra d'incògnit nova. Obteniu més informació sobre les galetes.

Tancar el mode d'incògnit per aturar la navegació privada

El mode d'incògnit s'executa en una pestanya separada de les pestanyes normals de Chrome.

Si teniu una pestanya d'incògnit oberta i n'obriu una altra, la sessió de navegació privada continuarà a la pestanya nova. Per sortir d'aquest mode, tanqueu totes les pestanyes d'incògnit:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. A la dreta, veureu les pestanyes d'incògnit obertes.
  3. A la part superior dreta de les pestanyes d'incògnit, toqueu Tanca Tanca.

Què passa quan navegueu de manera privada

• Chrome no desa l'historial de navegació, les galetes, les dades dels llocs web ni la informació que introduïu en els formularis.
  • Els fitxers que baixeu i les adreces d'interès que creeu sí que es conserven.
  • La vostra empresa, el vostre centre educatiu, el vostre proveïdor d'Internet i els llocs web que visiteu poden veure l'activitat que dueu a terme a Internet.

Obteniu més informació sobre com funciona la navegació privada.

Articles relacionats