Navegar en privat

Si no voleu que Google Chrome recordi la vostra activitat, podeu navegar pel web de manera privada amb el mode d'incògnit.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més Després Finestra d'incògnit nova.
  3. S'obre una finestra nova. Comproveu que es mostri la icona d'incògnit Mode d a l'extrem superior.

Les finestres d'incògnit també es poden obrir amb aquestes tecles de drecera:

• Windows, Linux o Chrome OS: premeu Ctrl+Maj+n.
  • Mac: premeu ⌘+Maj+n.

Aturar la navegació privada

El mode d'incògnit s'executa en una finestra separada de les finestres normals de Chrome. Per sortir d'aquest mode, tanqueu totes les finestres d'incògnit seguint aquests passos:

1. A l'ordinador, aneu a la finestra d'incògnit.
  2. Tanqueu la finestra seguint aquests passos:
    • Windows, Linux o Chrome OS: a la part superior dreta, feu clic a Tanca Tanca.
    • Mac: a la part superior esquerra, feu clic a Tanca Tanca.

Què passa quan navegueu de manera privada

• Chrome no desa l'historial de navegació, les galetes, les dades de lloc ni la informació que introduïu en els formularis.
  • Els fitxers que baixeu i les adreces d'interès que creeu sí que es conserven.
  • La vostra empresa, el vostre centre educatiu o el vostre proveïdor d'Internet poden veure l'activitat que dueu a terme en llocs web.

Obteniu més informació sobre com funciona la navegació privada.

Articles relacionats