Navegar en privat amb el mode d'incògnit

Si no voleu que Google Chrome mantingui un registre dels llocs que visiteu ni del contingut que baixeu, podeu navegar en privat per la xarxa amb el mode d'incògnit.

Com funciona el mode d'incògnit

Amb el mode d'incògnit s'obre una finestra nova on podeu navegar en privat per Internet sense que Chrome desi els llocs que visiteu. Podeu canviar entre les finestres d'incògnit i les finestres normals de navegació de Chrome que tingueu obertes. El mode d'incògnit només estarà activat mentre feu servir una finestra d'incògnit.

Altres persones poden veure certa informació

El mode d'incògnit només impedeix que Chrome desi l'activitat durant la visita a un lloc. Tanmateix, no impedeix que altres fonts, com ara les següents, vegin els llocs que heu visitat:

• el vostre proveïdor d'Internet
  • la vostra empresa (si utilitzeu un ordinador de la feina)
  • els llocs web que visiteu

Les baixades es desen a l'ordinador

Chrome no mantindrà cap registre dels fitxers que baixeu en mode d'incògnit. Ara bé, els fitxers baixats es desaran a la carpeta Baixades de l'ordinador, fins i tot després de tancar les pestanyes d'incògnit. Qualsevol persona que utilitzi l'ordinador pot veure i obrir els fitxers.

Per obtenir més informació sobre quines dades s'emmagatzemen en mode d'incògnit, consulteu la Política de privadesa de Chrome.

Obrir una finestra d'incògnit

Podeu obrir una finestra d'incògnit a l'ordinador per impedir que Chrome desi el vostre historial de navegació. Podeu canviar entre les finestres d'incògnit i les habituals que tingueu obertes. El mode d'incògnit només estarà activat mentre feu servir una finestra d'incògnit.

1. Obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més Després Finestra d'incògnit nova.
  3. S'obrirà una finestra amb la icona d'incògnit grisa Mode d a l'extrem superior.

Les finestres d'incògnit també es poden obrir amb aquestes tecles de drecera:

• Windows, Linux o Chrome OS: premeu Ctrl+Maj+n.
  • Mac: premeu ⌘+Maj+n.

Desactivar el mode d'incògnit i sortir-ne

El mode d'incògnit s'executa en una finestra separada de les sessions de navegació normals de Chrome. Per sortir d'aquest mode, heu de tancar totes les finestres d'incògnit. Seguiu aquests passos:

1. Aneu a la finestra d'incògnit.
  2. A l'extrem de la finestra, feu clic a Tanca Tanca.
    • Windows o Linux: a l'extrem superior dret
    • Mac: a l'extrem superior esquerre