Navegar en privat

Si no voleu que Google Chrome recordi la vostra activitat, podeu navegar pel web de manera privada amb el mode d'incògnit.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Finestra d'incògnit nova.
  3. S'obrirà una finestra nova. A l'extrem superior, comproveu que es mostri la icona d'incògnit Incògnit.

Les finestres d'incògnit també es poden obrir amb aquestes tecles de drecera:

• Windows, Linux o Chrome OS: premeu Ctrl+Maj+n.
  • Mac: premeu ⌘+Maj+n.

Podeu canviar entre les finestres d'incògnit i les finestres de Chrome normals. Només navegareu de manera privada quan utilitzeu una finestra d'incògnit.

Aturar la navegació privada

El mode d'incògnit s'executa en una finestra separada de les finestres normals de Chrome.

Si teniu una finestra d'incògnit oberta i n'obriu una altra, la sessió de navegació privada continuarà a la finestra nova. Per sortir d'aquest mode, tanqueu totes les finestres d'incògnit seguint aquests passos:

1. A l'ordinador, aneu a la finestra d'incògnit.
  2. Tanqueu la finestra seguint aquests passos:
    • Windows o Chrome OS: a la part superior dreta, feu clic a Tanca Tanca.
    • Mac: a la part superior esquerra, feu clic a Tanca Tanca.

Què passa quan navegueu de manera privada

• Chrome no desa l'historial de navegació, les galetes, les dades dels llocs web ni la informació que introduïu en els formularis.
  • Els fitxers que baixeu i les adreces d'interès que creeu sí que es conserven.
  • La vostra empresa, el vostre centre educatiu, el vostre proveïdor d'Internet i els llocs web que visiteu poden veure l'activitat que dueu a terme a Internet.

Obteniu més informació sobre com funciona la navegació privada.

Articles relacionats