Navegar en privat amb el mode d'incògnit

Si no voleu que Google Chrome mantingui un registre dels llocs que visiteu i el contingut que baixeu, podeu navegar per la xarxa amb el mode d'incògnit.

Com s'activa el mode d'incògnit

Podeu obrir una finestra d'incògnit a l'ordinador i als dispositius mòbils per evitar que Chrome desi el vostre historial de navegació. Podeu canviar entre les finestres d'incògnit i les normals que tingueu obertes. Només estareu en mode d'incògnit mentre feu servir una finestra d'incògnit.

Ordinador

1. Obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Seleccioneu Finestra d'incògnit nova.
  4. S'obrirà una finestra amb una icona d'incògnit grisa Mode d.

Consell: també podeu utilitzar tecles de drecera per obrir una finestra d'incògnit. Premeu Ctrl+Maj+N (a Windows, Linux i Chrome OS) o ⌘+Maj+N (a Mac).

Per tancar el mode d'incògnit, tanqueu cadascuna de les finestres d'incògnit que tingueu obertes seguint aquests passos:

1. Aneu a una finestra d'incògnit.
  2. A la part superior, toqueu Tanca Tanca.
Dispositiu Android
  1. Obriu l'aplicació Chrome Aplicació Chrome.
  2. Toqueu Més Més.
  3. Toqueu Pestanya d'incògnit nova.
  4. S'obrirà una finestra amb una icona d'incògnit grisa Mode d.

Per tancar el mode d'incògnit, tanqueu cadascuna de les finestres d'incògnit que tingueu obertes seguint aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Chrome Aplicació Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. A la part superior dreta de les pestanyes d'incògnit, toqueu Tanca Tanca.
iPhone o iPad
  1. Obriu l'aplicació Chrome Aplicació Chrome.
  2. Toqueu Més Més.
  3. Seleccioneu Pestanya d'incògnit nova.
  4. S'obrirà una finestra amb una icona d'incògnit grisa Mode d.

Per tancar el mode d'incògnit, tanqueu cadascuna de les finestres d'incògnit que tingueu obertes seguint aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Chrome Aplicació Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. A la part superior dreta de les pestanyes d'incògnit, toqueu Tanca Tanca.

Com funciona el mode d'incògnit

El que veieu

Amb el mode d'incògnit s'obre una finestra nova on podeu navegar per Internet en privat sense que Chrome desi els llocs que visiteu. Podeu canviar entre les finestres d'incògnit i les finestres normals de navegació de Chrome que tingueu obertes. Només estareu en mode d'incògnit quan feu servir una finestra d'incògnit.

Aneu amb compte: el mode d'incògnit només impedeix que Chrome desi l'activitat durant la visita a un lloc. Tanmateix, no impedeix que altres fonts, com ara les següents, vegin la vostra activitat de navegació:

• el vostre proveïdor d'Internet
  • la vostra empresa (si utilitzeu un ordinador de la feina)
  • els llocs web que visiteu

El que heu baixat

Chrome no mantindrà cap registre dels fitxers que baixeu en mode d'incògnit. No obstant això, els fitxers baixats es desaran a la carpeta de baixades de l'ordinador, on tots els usuaris que facin servir l'ordinador els podran veure i obrir (fins i tot després de tancar les pestanyes d'incògnit).

Per obtenir més informació sobre quines dades es desen en mode d'incògnit, consulteu la Política de privadesa de Chrome.

Desactivar el mode d'incògnit i sortir-ne

El mode d'incògnit s'executa en una finestra separada de les sessions de navegació normals de Chrome. Heu de tancar totes les finestres d'incògnit per sortir d'aquest mode. Seleccioneu un dispositiu a continuació per obtenir-ne les indicacions.

Ordinador

Per tancar el mode d'incògnit, tanqueu cadascuna de les finestres d'incògnit que tingueu obertes seguint aquests passos:

1. Aneu a una finestra d'incògnit.
  2. A la part superior, toqueu Tanca Tanca.
Telèfon o tauleta Android

Per tancar el mode d'incògnit, tanqueu cadascuna de les finestres d'incògnit que tingueu obertes seguint aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Chrome Aplicació Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. A la part superior dreta de les pestanyes d'incògnit, toqueu Tanca Tanca.
iPhone i iPad

Per tancar el mode d'incògnit, tanqueu cadascuna de les finestres d'incògnit que tingueu obertes seguint aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Chrome Aplicació Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanya. Veureu les pestanyes de Chrome que tingueu obertes.
  3. A la part superior dreta de les pestanyes d'incògnit, toqueu Tanca Tanca.

Articles relacionats

• Per permetre que altres usuaris facin servir el vostre ordinador sense que es desi el seu historial de navegació i sense que es modifiqui el vostre perfil de Chrome, feu servir el mode de convidat.
  • Obteniu més informació sobre com suprimir l'historial de navegació.