Selaaminen incognito-tilassa

Voit selata verkkoa yksityisemmin incognito-tilassa.

1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Uusi incognito-välilehti . Uusi incognito-välilehti avautuu.
Vinkkejä:
  • Jos haluat tarkistaa, selaatko yksityisesti, valitse Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä.
  • Pyyhkäise oikealle nähdäksesi, onko sinulla avoimia incognito-välilehtiä. Incognito-välilehden yläreunassa on incognito-kuvake .
  • Selaustoiminta on yksityistä vain, kun olet incognito-välilehdellä.

Näin voit vaihdella incognito-välilehtien ja tavallisten Chrome-välilehtien välillä:

1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä.
    • iPhonella voit
      • vaihtaa välilehtiä Vaihda välilehteä alareunasta
      • valita Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset oikeasta alareunasta.
    • iPadilla voit
      • vaihtaa välilehteä Vaihda välilehteä yläreunasta
      • valita Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset oikeasta yläreunasta.
  3. Pyyhkäise oikealle tai vasemmalle vaihtaaksesi incognito-välilehtien ja tavallisten Chrome-välilehtien välillä.

Linkkien avaaminen incognito-tilassa

Kun avaat linkin toisesta sovelluksesta tai tekstiviestistä, voit avata linkin Chromen incognito-välilehdellä. Näin muutat asetusta:

1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sittenAsetukset Asetukset ja sittenYksityisyys ja tietoturva.
  3. Laita Pyydä lupaa avata muiden sovellusten linkkejä incognito-tilassa päälle tai pois päältä.
Linkin avaaminen incognito-tilassa
  1. Napauta iPhonella tai iPadilla linkkiä, jonka haluat avata Chromessa Chrome.
  2. Valitse Avaa Chromen incognito-tilassa.

Incognito-välilehtien lukitseminen vaihdettaessa sovelluksesta toiseen

Kaikki laitteen käyttäjät pääsevät incognito-välilehdille, jotka jätät auki. Voit lukita incognito-välilehdet, jos haluat pitää ne auki ja yksityisinä.

1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus.
  4. Laita Lukitse incognito-välilehdet, kun suljet Chromen päälle.

Incognito-tilan sulkeminen

Jos yksi incognito-välilehti on auki, kun avaat uuden, yksityinen selauskertasi jatkuu myös uudella välilehdellä. Poistu sulkemalla kaikki incognito-välilehdet.

1. Avaa Chrome Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä.
  3. Pyyhkäise oikealle, niin näet avoimet incognito-välilehdet.
  4. Etsi välilehti, jonka haluat sulkea. Valitse välilehden oikeasta yläreunasta Sulje Sulje.

Muita artikkeleita