Yksityinen selailu

Jos et halua, että Google Chrome muistaa selaustoimintasi, voit selata verkkoa yksityisesti incognito-tilassa.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Uusi incognito-välilehti Incognito. Uusi incognito-välilehti avautuu.

Jos haluat tarkistaa, oletko incognito-tilassa, valitse Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Pyyhkäise oikealle nähdäksesi, onko sinulla avoimia incognito-välilehtiä. Etsi yläreunasta incognito-kuvake Incognito.

Selaaminen on yksityistä vain, kun käytät incognito-välilehteä.

Voit vaihdella incognito-välilehtien ja tavallisten Chrome-välilehtien välillä:

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Pyyhkäise oikealle tai vasemmalle vaihtaaksesi incognito-välilehtien ja tavallisten Chrome-välilehtien välillä.

Yksityisen selaamisen lopettaminen

Incognito-tila toimii eri välilehdellä kuin tavallinen Chrome-selaus.

Jos sinulla on avoin incognito-välilehti ja avaat uuden, yksityinen selauskertasi jatkuu uudella välilehdellä. Poistu incognito-tilasta sulkemalla kaikki incognito-välilehdet.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse alareunasta Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Pyyhkäise oikealle nähdäksesi avoimet incognito-välilehtesi.
  3. Etsi välilehti, jonka haluat sulkea. Valitse välilehden oikeasta yläreunasta Sulje Sulje.

Mitä yksityisestä selaamisesta seuraa

• Chrome ei tallenna selaushistoriaa, evästeitä, sivustotietoja tai lomakkeisiin annettuja tietoja.
  • Ladatut tiedostot ja kirjanmerkit säilytetään.
  • Käyttämäsi verkkosivustot, työnantajasi, koulusi tai internetpalvelun tarjoajasi voivat nähdä tietoja toiminnastasi.

Lisätietoja yksityisen selaamisen toimintaperiaatteesta

Aiheeseen liittyviä artikkeleita