Privat brug af internettet

Hvis Google Chrome ikke skal huske din aktivitet, kan du gå privat på nettet i inkognitotilstand.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Nyt inkognitovindue.
  3. Der åbnes nu et nyt vindue. Kig efter inkognitoikonet Inkognito øverst i vinduet.

Du kan også bruge en tastaturgenvej til at åbne et inkognitovindue:

• I Windows, Linux eller Chrome OS: Tryk på Ctrl+Shift+N.
  • På Mac: Tryk på ⌘+Shift+n.

Du kan skifte mellem inkognitovinduer og almindelige Chrome-vinduer. Du bruger kun nettet privat, når du bruger et inkognitovindue.

Stop privat browsing

Inkognitotilstand kører i et andet vindue end dine normale browsersessioner i Chrome.

Hvis du har åbnet et inkognitovindue og åbner et nyt, fortsætter din private browsersession i det nye vindue. Du skal lukke alle inkognitovinduer for at afslutte inkognitotilstand.

1. Gå til dit inkognitovindue på din computer.
  2. Luk vinduet:
    • Windows eller Chrome OS: Klik på Luk Luk øverst til højre.
    • Mac: Klik på Luk Luk øverst til venstre.

Hvad der sker, når du bruger nettet privat

• Chrome gemmer ikke din browserhistorik, dine cookies, dine websitedata eller de oplysninger, du indtaster i formularer.
  • De filer, du downloader, og bogmærker, du opretter, gemmes.
  • Din aktivitet skjules ikke fra de websites, du besøger, din arbejdsgiver, din skole eller din internetudbyder.

Få flere oplysninger om, hvordan privat browsing fungerer.