Surf privat

Hvis du ikke vil at Google Chrome skal huske aktiviteten din, kan du surfe privat på nettet i inkognitomodus.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Ny inkognitofane til høyre for adressefeltet.
  3. Et nytt vindu vises. Se etter inkognitoikonet Inkognito øverst til venstre.

Hvis du ser meldingen «Appen eller organisasjonen din tillater ikke at du tar skjermdumper», kan du åpne nettsiden i en vanlig Chrome-fane.

Du kan bytte mellom inkognitofaner og vanlige Chrome-faner. Du surfer bare privat når du bruker inkognitofaner.

Du kan også velge å blokkere informasjonskapsler fra tredjeparter når du åpner nye inkognitovinduer. Finn ut mer om informasjonskapsler.

Lukk inkognitomodus for å stoppe privat surfing

Inkognitomodus kjører i egne faner og er adskilt fra vanlige Chrome-faner.

Hvis du har åpnet en inkognitofane og deretter åpner en til, fortsetter den private nettleserøkten i den nye fanen. For å gå ut av inkognitomodus, lukk alle inkognitofaner.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Bytt fane Bytt faner øverst til høyre. Du ser åpne inkognitofaner til høyre.
  3. Trykk på Lukk Lukk øverst til høyre på inkognitofanene.

Hva skjer når du surfer privat?

• Chrome lagrer ikke nettleserloggen din, informasjonskapslene, nettstedsdataene eller eventuell informasjon du skriver inn i skjemaer.
  • Nedlastede filer og bokmerker du oppretter, beholdes.
  • Aktiviteten din er fortsatt synlig for nettsteder du besøker, arbeidsgiveren din eller internettleverandøren din.

Finn ut mer om hvordan privat surfing fungerer.