Yksityinen selailu

Jos et halua, että Google Chrome muistaa selaustoimintasi, voit selata verkkoa yksityisesti incognito-tilassa.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Uusi incognito-välilehti.
  3. Uusi ikkuna aukeaa. Katso, onko vasemmassa yläreunassa incognito-kuvake Incognito.

Jos näet viestin Sovellus tai organisaatio ei salli kuvakaappauksien tallentamista, avaa verkkosivu tavallisella Chrome-välilehdellä.

Voit vaihdella incognito-välilehtien ja tavallisten Chrome-välilehtien välillä. Selaaminen on yksityistä vain, kun käytät incognito-välilehteä.

Yksityisen selaamisen lopettaminen

Incognito-tila toimii eri välilehdellä kuin tavallinen Chrome-selaus.

Jos sinulla on avoin incognito-välilehti ja avaat uuden, yksityinen selauskertasi jatkuu uudella välilehdellä. Poistu incognito-tilasta sulkemalla kaikki incognito-välilehdet.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse näytön oikeasta yläreunasta Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Näet avoimet incognito-välilehdet oikealla.
  3. Valitse incognito-välilehtien oikeasta yläreunasta Sulje Sulje.

Mitä yksityisestä selaamisesta seuraa

• Chrome ei tallenna selaushistoriaa, evästeitä, sivustotietoja tai lomakkeisiin annettuja tietoja.
  • Ladatut tiedostot ja kirjanmerkit säilytetään.
  • Käyttämäsi verkkosivustot, työnantajasi, koulusi tai internetpalvelun tarjoajasi voivat nähdä tietoja toiminnastasi.

Lisätietoja yksityisen selaamisen toimintaperiaatteesta

Aiheeseen liittyviä artikkeleita