Bruk inkognitomodus

Du kan surfe mer privat på nettet i inkognitomodus.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer og så Nytt inkognitovindu øverst til høyre.
  3. Et nytt vindu vises. Se etter inkognitoikonet Inkognito helt øverst.

Du kan også bruke hurtigtaster for å åpne inkognitovinduer:

• Windows, Linux eller Chrome OS: Trykk på Ctrl + Shift + N.
  • Mac: Trykk på ⌘ + Shift + N.

Du kan bytte mellom inkognitovinduer og vanlige Chrome-vinduer. Du surfer bare privat når du bruker inkognitovinduer.

Du kan også velge å blokkere informasjonskapsler fra tredjeparter når du åpner et nytt inkognitovindu. Finn ut mer om informasjonskapsler.

Lukk inkognitomodus

Hvis du har et inkognitovindu åpent og du åpner et til, fortsetter du å surfe privat i det nye vinduet. For å avslutte inkognitomodus, lukk alle inkognitovinduer.

Hvis du ser et tall ved siden av inkognitoikonet øverst til høyre, har du mer enn ett inkognitovindu åpent. Slik lukker du inkognitovinduer:

1. Gå til inkognitovinduet på datamaskinen.
  2. Lukk vinduet:
    • Windows eller Chrome OS: Klikk på Lukk Lukk øverst til høyre.
    • Mac: Klikk på Lukk Lukk øverst til venstre.