Bruk inkognitomodus

Du kan surfe mer privat på nettet i inkognitomodus.

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Ny inkognitofane til høyre for adressefeltet.
  3. Et nytt vindu vises. Se etter inkognitoikonet Inkognito øverst til venstre.

Hvis du ser meldingen «Appen eller organisasjonen din tillater ikke at du tar skjermdumper», kan du åpne nettsiden i en vanlig Chrome-fane.

Du kan bytte mellom inkognitofaner og vanlige Chrome-faner. Du surfer bare privat når du bruker inkognitofaner.

Du kan også velge å blokkere informasjonskapsler fra tredjeparter når du åpner et nytt inkognitovindu. Finn ut mer om informasjonskapsler.

Lås inkognitofaner når du går ut av Chrome

Alle som bruker enheten kan få tilgang på inkognitofaner som du lar være åpne. For å holde inkognitofanene åpne, uten at de er synlige for andre enhetsbrukere, kan du låse dem.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 11 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

1. Åpne Chrome Chrome på Android-telefonen.
  2. Trykk på Mer og så Innstillinger .
  3. Trykk på Personvern og sikkerhet.
  4. Slå på Lås inkognitofaner når du lukker Chrome.

Lukk inkognitomodus

Hvis du har åpnet en inkognitofane og deretter åpner en til, fortsetter den private nettleserøkten på den nye fanen. For å slå av inkognitomodus, lukk alle inkognitofaner.

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Bytt fane Bytt faner øverst til høyre. Du finner åpne inkognitofaner til høyre.
  3. Trykk på Lukk Lukk øverst til høyre på inkognitofanene.