Navegar en mode d'incògnit

Podeu navegar pel web de manera més privada amb el mode d'incògnit.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Finestra d'incògnit nova.
  3. S'obrirà una finestra nova. A l'extrem superior, cerqueu la icona d'incògnit Incògnit.

Les finestres d'incògnit també es poden obrir amb aquestes tecles de drecera:

• Windows, Linux o Chrome OS: premeu Ctrl+Maj+n.
  • Mac: premeu ⌘+Maj+n.

Podeu canviar entre les finestres d'incògnit i les finestres de Chrome normals. Només navegareu de manera privada quan utilitzeu una finestra d'incògnit.

També podeu bloquejar les galetes de tercers quan obriu una finestra d'incògnit nova. Obteniu més informació sobre les galetes.

Tancar el mode d'incògnit

Si teniu una finestra d'incògnit oberta i n'obriu una altra, la sessió de navegació privada continuarà a la finestra nova. Per sortir d'aquest mode, tanqueu totes les finestres d'incògnit.

Si veieu un número al costat de la icona d'incògnit que hi ha a la part superior dreta, vol dir que teniu més d'una finestra d'incògnit oberta. Per tancar-ne una:

1. A l'ordinador, aneu a la finestra d'incògnit.
  2. Tanqueu la finestra:
    • Windows o Chrome OS: a la part superior dreta, feu clic a Tanca Tanca.
    • Mac: a la part superior esquerra, feu clic a Tancar Tanca.

Articles relacionats