Söka på webben i Chrome

Du kan snabbt hitta det du söker efter på internet, i bokmärkena och i webbhistoriken. Chrome-funktioner kanske inte är tillgängliga om standardsökmotorn inte har stöd för dem.
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Skriv det du söker efter i adressfältet högst upp.
  3. Tryck på ett resultat eller på Kör.

Röstsökning

Tryck på mikrofonen ovanför tangentbordet eller på en ny sida.

Söka med en QR-kod eller streckkod
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på adressfältet högst upp.
  3. Tryck på Skanna Skanna ovanför tangentbordet.
  4. Placera QR-koden eller streckkoden i den markerade rutan. När det fungerar visas en kod i adressfältet.
  5. Tryck på OK.

QR Code är ett registrerat varumärke som tillhör Denso Wave Incorporated i Japan och andra länder.

Söka på en sida

Du kan söka efter ett ord eller en fras på en webbsida.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer på sidan följt av Sök på sidan … .
  3. Ange söktermen.
    • Matchande ord markeras. Den valda matchningen markeras med gul bakgrund.
  4. Tryck på Klar när du har hittat det du sökte efter.
Söka på webben med bilder

Du kan ta reda på mer om en bild med Google Lens på iPhone. Du kan till exempel använda ett foto på en växt för att söka efter vilken typ det är eller hitta soffor som liknar en bild på sidan.

Gör följande innan du börjar:

Så här får du veta mer om en bild:

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone.
  2. Öppna en webbplats med en bild som du vill veta mer om.
  3. Tryck länge på bilden.
  4. Tryck på Bildsökning med Google i snabbmenyn.
Söka med bilder som kopierats från webben

Du kan hitta mer information om en bild på en webbsida som du har kopierat till Urklipp.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck länge på en bild på sidan.
  3. Välj Kopiera bild.
  4. Tryck på adressfältet. Den kopierade bilden visas som ett sökalternativ.