Söka med hjälp av adressfältet

Adressfältet fungerar inte även bara som sökruta utan kan också användas för att hitta annan användbar information.

söka Sök på webben

förutspådda webbplatser Sök efter bokmärken, webbhistorik och relaterade objekt

När du skriver i adressfältet visas matchningar från dina bokmärken och din webbhistorik automatiskt.

• bokmärke visas bredvid webbplatser som du har infogat ett bokmärke för.
  • söka visas bredvid sökningar – inklusive relaterade sökningar – om du har aktiverat förslagstjänsten.
  • Blank page icon visas bredvid matchningar från webbhistoriken eller relaterade webbplatser när du har aktiverat förslagstjänsten

bokmärke Skapa bokmärken

Klicka på stjärnan längst till höger i adressfältet om du vill skapa ett bokmärke.

låsikon Visa varningar för sidor du besöker

• låsikonenvisas bredvid adressfältet om Google Chrome upptäcker att sidan du besöker har krypterats korrekt för din säkerhet.
  • dödskalleikonen visas bredvid adressfältet om Google Chrome inte kan verifiera säkerheten på sidan som du besöker.
  • popupvarning visas i adressfältet när popupfönster blockeras i webbläsaren. Klicka på ikonen om du vill visa de popupfönster som har blockerats eller för att hantera popupinställningar för webbplatsen.