Søk på nettet med Chrome

Du kan raskt finne det du leter etter på internett, i bokmerkene dine og i nettleserloggen din.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Skriv inn det du vil søke etter, i adressefeltet øverst.
  3. Trykk på et resultat, eller trykk på Søk.

Søk med stemmen

Trykk på mikrofonen  over tastaturet eller på en ny side.

Søk med QR-koder eller strekkoder

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på adressefeltet øverst.
  3. Trykk på Skann Skann over tastaturet.
  4. Plassér QR-koden eller strekkoden i den fremhevede boksen. Når det fungerer, ser du en kode i adressefeltet.
  5. Trykk på Søk.

«QR Code» er et registrert varemerke som tilhører Denso Wave Incorporated i Japan og andre land.

Søk på en nettside

Du kan finne bestemte ord eller fraser på nettsider.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. På nettsiden trykker du på Mer Mer og så Finn på siden Finn på siden.
  3. Skriv inn det du vil søke etter, øverst til venstre. Samsvarende ord blir fremhevet i gult og oransje.
  4. Trykk på Ferdig når du finner det du leter etter.