Søk på nettet med Chrome

Du kan raskt finne det du leter etter på internett, i bokmerkene dine og i nettleserloggen din.
  1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Skriv inn søket ditt i adressefeltet.
  3. Trykk på resultatet, Gå til eller Fortsett Fortsett.

Tips: Mens du skriver, kan du få forslag basert på nett- og appaktiviteten din. Du kan slette individuelle forslag fra søkeloggen eller skjule deler av forslag basert på aktiviteten din når de vises. Finn ut mer om aktiviteten din.

Søk på en nettside

Du kan finne bestemte ord eller fraser på nettsider når du bruker Android-enheten din.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Åpne en nettside.
  3. Trykk på Mer Meretterfulgt av Finn på siden.
  4. Skriv inn en søketerm.
  5. Trykk på Søk Søk.
  6. Treff fremheves. Du kan se hvor alle treffene er på nettsiden, ved hjelp av markørene på rullefeltet.

Søk etter ord på nettsider

Du kan finne mer informasjon om bestemte ord eller fraser på nettsider.

Google må være angitt som standard søkemotor for at du skal kunne bruke Trykk for å søke.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Åpne en side.
  3. Trykk på et hvilket som helst ord på siden for å fremheve det.
  4. For å vise søkeresultater for det fremhevede ordet, trykk på panelet som vises nederst på siden.

Slik slår du av Trykk for å søke:

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Organiser og så Innstillinger.
  3. Trykk på Google-tjenester og så Trykk for å søke.
  4. Slå av Trykk for å søke.

Søk på nettet med bilder

Du kan finne ut mer om bilder med Google Lens. Du kan for eksempel bruke et bilde av en plante for å søke etter mer informasjon om planten og finne lignende bilder.

Før du starter:

Slik får du mer informasjon om bilder:

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til nettstedet med bildet du vil finne ut mer om.
  3. Trykk og hold på bildet.
  4. I den kontekstuelle menyen trykker du på Søk med Google Lens.

Søk etter kopierte bilder fra nettet

Du kan finne mer informasjon om bilder som er kopiert til utklippstavlen fra nettsider.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk og hold på et bilde på nettsiden.
  3. Trykk på Kopiér bildet.
  4. Trykk på adressefeltet. Du finner det kopierte bildet som et søkealternativ.