Tijdens routineonderhoud is een aantal gebruikers door het systeem uitgelogd van hun Google-account. Als u een van deze gebruikers bent, kunt u inloggen met uw gebruikelijke gebruikersnaam en wachtwoord op https://accounts.google.com. Als u uw wachtwoord niet meer weet of om een andere reden niet kunt inloggen, kunt u hier uw accountwachtwoord herstellen.

Zoeken op internet in Chrome

U kunt snel vinden wat u zoekt op internet, in uw bladwijzers en in uw browsegeschiedenis.

1. Open Chrome.
  2. Typ uw zoekopdracht in de adresbalk boven aan het scherm.
  3. Klik op het resultaat of druk op Enter.

Zoeken op een webpagina

U kunt een specifiek woord of specifieke woordgroep zoeken op een webpagina op uw computer.

1. Open een webpagina in Chrome.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Zoeken.
  3. Typ uw zoekterm in de balk die in de rechterbovenhoek wordt weergegeven.
  4. Druk op Enter om op de pagina te zoeken.
  5. Overeenkomsten worden geel gemarkeerd. Aan de hand van de gele markeringen op de scrolbalk kunt u zien waar alle overeenkomsten zich bevinden op een webpagina.

Tip: Met de sneltoetsen Ctrl + F (Windows, Linux en Chrome OS) of ⌘ + F (Mac) kunt u ook snel een woord of woordgroep vinden.

Woorden of afbeeldingen zoeken

U kunt meer informatie zoeken over specifieke woorden, woordgroepen of afbeeldingen op een webpagina.

1. Open een webpagina in Chrome.
  2. Markeer een woord, woordgroep of afbeelding.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het gemarkeerde item op uw computer. Als u een Mac gebruikt: houd Ctrl ingedrukt en klik.
  4. Klik op de optie om ernaar te zoeken met uw standaardzoekmachine. Er kan iets als 'Keizerspinguïn zoeken in Google' of 'Deze afbeelding zoeken in Bing' worden weergegeven.

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.