Verkosta hakeminen Chromella

Voit löytää etsimäsi nopeasti internetistä, kirjanmerkeistä tai selaushistoriasta. Chromen ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä, jos oletushakukoneesi ei tue sitä.
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kirjoita hakusi osoitepalkkiin.
  3. Valitse tulos, Siirry tai Jatka Jatka.

Vinkki: Kun kirjoitat hakua, saatat saada ehdotuksia verkko- ja sovellustoimintasi perusteella. Voit poistaa ehdotuksia hakuhistoriasta tai piilottaa toimintaasi perustuvia ehdotusosioita, kun ne tulevat näkyviin. Lue lisää toiminnastasi.

Puhehaku

Jos teet usein puhehakuja, hakukentän oikealla puolella voi näkyä puhehaun pikakuvake Mikrofoni. Jos näin ei ole, voit lisätä Puhehaku Mikrofoni ‐pikakuvakkeen:

1. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Työkalupalkin pikakuvake.
  2. Valitse Puhehaku.
Haku QR-koodilla tai viivakoodilla
  1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Google Lens .
  3. Valitse korostetusta ruudusta Hae kameralla.
  4. Kohdista QR-koodi ruutuun.
  5. Napauta näytöllä näkyvää linkkiä.
    • Jos haluat lukea viivakoodin, kohdista se ruutuun, napauta laukaisupainiketta ja pyyhkäise ylös, niin näet osuvia hakutuloksia.
"QR-koodi" on Denso Wave Incorporatedin rekisteröity tavaramerkki Japanissa ja muissa maissa.
Haku sivulla

Voit etsiä tiettyä sanaa tai lausetta verkkosivulta.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Avaa sivu.
  3. Valitse Lisää Lisääja sitten Haku sivulta.
  4. Lisää hakutermi.
  5. Valitse Haku Hae.
    • Tulokset näkyvät korostettuina. Voit etsiä kaikki sivulla olevat osumat vierityspalkin merkkien avulla.
Sanojen hakeminen

Voit etsiä lisätietoa tietystä sivulla olevasta sanasta tai ilmauksesta koskettamalla.

Tärkeää: Jotta voit käyttää Koskettamalla hakemista, Googlen on oltava oletushakukone.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Avaa sivu.
  3. Voit korostaa sivulla olevan sanan napauttamalla tai koskettamalla sitä pitkään.
  4. Näet hakutulokset korostetulla sanalla, kun napautat sivun alareunaan avautuvaa paneelia.

Koskettamalla hakemisen laittaminen päälle tai pois päältä

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse Lisää Järjestä ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Googlen palvelut.
  3. Valitse Koskettamalla hakeminen.
  4. Laita Koskettamalla hakeminen päälle tai pois päältä.
Vinkki: Voit parantaa hakutuloksia laittamalla päälle Sisällytä ympäröivä teksti Google-hakuihin.
Verkosta hakeminen kuvilla

Saat lisätietoja kuvasta Google Lensin avulla. Voit esimerkiksi etsiä kasvin kuvalla lisätietoa kasvista tai samankaltaisia kuvia.

Ennen aloittamista:

Näin löydät lisätietoa kuvasta:

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry sivustolle, jossa on kuva, josta haluat tietää lisää.
  3. Kosketa kuvaa pitkään.
  4. Valitse kontekstivalikosta Hae Google Lensillä.
Verkosta kopioitujen kuvien hakeminen

Voit etsiä lisätietoa kuvasta, joka on kopioitu sivulta leikepöydällesi.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Kosketa pitkään sivulla olevaa kuvaa.
  3. Valitse Kopioi kuva.
  4. Napauta osoitepalkkia. Kopioitu kuva löytyy hakuvaihtoehtona.