Søg på nettet med Chrome

Du kan hurtigt finde det, du leder efter, på internettet, i dine bogmærker og i din browserhistorik. En Chrome-funktion er muligvis ikke tilgængelig, hvis din standardsøgemaskine ikke understøtter den.
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Skriv det, du vil søge efter, i adresselinjen øverst.
  3. Vælg et resultat, eller tryk på Enter.

Tip! Når du angiver din søgning, får du muligvis forslag baseret på din web- og appaktivitet. Du kan slette forslag fra din søgehistorik eller skjule sektioner med forslag baseret på din aktivitet, når de vises. Få flere oplysninger om din aktivitet.

Søg på en side

Du kan finde et bestemt ord eller en bestemt sætning på en webside på din computer.

1. Åbn en side i Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Organiser og derefter Find og rediger og derefter Find....
  3. Skriv din søgeterm i søgefeltet.
  4. Tryk på Enter for at søge på siden.
    • Matchende termer fremhæves med gul. De gule fremhævninger i rullepanelet til højre viser, hvor der er matchende termer på siden.

Tip! Du kan også bruge tastaturgenvejene Ctrl + f (Windows, Linux og ChromeOS) eller + f (Mac) til hurtigt at finde et ord eller en sætning.
Søg efter ord

Du kan finde flere oplysninger om et bestemt ord eller en bestemt sætning på en side.

1. Åbn en side i Chrome på din computer.
  2. Fremhæv et ord eller en sætning.
    • På en pc: Højreklik på det fremhævede indhold.
    • På en Mac: Hold Ctrl nede, og klik på det fremhævede indhold.
  3. Klik på valgmuligheden for at søge via din standardsøgemaskine. Du kan f.eks. se en valgmulighed såsom "Søg efter kejserpingvin på Google".

Tips!

• Du kan oversætte til dit foretrukne sprog eller få definitionen, når du vælger et ord eller en sætning.
  • Du kan omregne enheder, når du vælger et tal.
Søg på nettet med billeder

Med Google Lens kan du få flere oplysninger om et billede. Du kan f.eks. bruge et billede af en kjole til at søge efter, hvor du kan købe den, finde lignende kjoler eller finde billedet andre steder på nettet.

Vigtigt! Angiv Google som din standardsøgemaskine.

Sådan får du flere oplysninger om et billede:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til et website.
  3. Højreklik på et billede.
  4. I menuen skal du vælge Søg efter billedet med Google.
    • Hvis du højreklikker et vilkårligt sted uden for et billede, kan du vælge Søg efter billedet med Google i menuen og trække for at vælge et billede.

Tips!

• Søgeresultaterne vises i sidepanelet. Klik på Åbn for at se dem på en ny fane.
  • Du kan søge efter et billede i sidepanelet ved at klikke på Søg med billeder eller på et foreslået billede under Søg i billedet på denne side. Foreslåede billeder forbliver på din enhed og deles ikke med Google. Når du klikker på et foreslået billede, indsamler Google muligvis oplysninger om det pågældende billede.
Søg på websider ved hjælp af sidepanelet i Google Søgning

Hvis Google er din standardsøgemaskine, kan du bruge sidepanelet i Google Søgning til at få adgang til flere oplysninger om de websites, du besøger, og de søgeværktøjer, du bruger. Når du er på et website, kan du åbne sidepanelet i Google Søgning for at gøre følgende:

• Generere vigtige punkter fra artikler og andre websider.

Sådan søger du på en webside ved hjælp af sidepanelet i Google Søgning:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til et website.
  3. Vælg sidepanelet øverst til højre.
  4. Vælg menupilen Nedadvendt pil øverst til venstre i sidepanelet.
  5. Vælg Søg.
    • Du kan få flere oplysninger om den tekst og de billeder, du finder, ved at angive søgeord på websiden.

Tips!

Få flere oplysninger om generativ AI i Chrome

For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Chrome leverer sidepanelet i Google Søgning nu AI-baserede brugeroplevelser, så du kan foretage mere effektive og engagerende søgninger. Du kan nemt:

• Generere vigtige punkter fra artikler og andre websider.

Hvis du vil prøve eksperimenter i Søgning i Chrome, herunder AI-baserede brugeroplevelser i sidepanelet, kan du se, hvordan du tilmelder dig Search Labs.

Tip! Kvalifikationskrav kan være gældende. Få flere oplysninger om generativ søgeoplevelse.