Fer cerques al web amb Chrome

Podeu trobar ràpidament el que cerqueu a Internet, a les adreces d'interès i a l'historial de navegació. Si el vostre motor de cerca predeterminat no admet una funció de Chrome, és possible que no estigui disponible.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la barra d'adreces, escriviu la vostra cerca.
  3. Toqueu el resultat, Ves-hi o Continua Continua.

Consell: a mesura que introduïu la cerca, és possible que rebeu suggeriments basats en la vostra activitat al web i en aplicacions. Podeu suprimir suggeriments de l'historial de cerques o amagar seccions de suggeriments basats en la vostra activitat quan apareguin. Obteniu més informació sobre la vostra activitat.

Cerca per veu

Si feu cerques per veu sovint, és possible que a la dreta de la barra de cerca es mostri la drecera Cerca per veu Micròfon. Si no és així i voleu afegir la Cerca per veu Micròfon:

1. Toqueu Més Més i després Configuració i després Drecera de la barra d'eines.
  2. Seleccioneu Cerca per veu.
Fer cerques amb un codi QR o de barres
  1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Google Lens .
  3. Al quadre marcat, toqueu Cerca amb la càmera.
  4. Situeu el codi QR al quadre.
  5. Toqueu l'enllaç que es mostra a la pantalla.
    • Per escanejar un codi de barres, col·loqueu-lo al quadre, toqueu el botó de l'obturador i llisqueu cap amunt per trobar resultats de cerca rellevants.
"Codi QR" és una marca comercial registrada de Denso Wave Incorporated al Japó i a altres països.
Cerca en una pàgina

Podeu cercar una paraula o una frase específica en una pàgina web.

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Obriu una pàgina.
  3. Toqueu Més Més i després Cerca a la pàgina.
  4. Introduïu el terme de cerca.
  5. Toqueu Cerca Cerca.
    • Les coincidències es marquen. Per trobar totes les coincidències d'una pàgina, utilitzeu els marcadors de la barra de desplaçament.
Cercar paraules

Amb la funció Toca per cercar, podeu trobar més informació sobre una paraula o una frase concretes d'una pàgina.

Important: per utilitzar la funció Toca per cercar, Google ha d'estar definit com el motor de cerca predeterminat.

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Obriu una pàgina.
  3. Per marcar una paraula en una pàgina, toqueu-la o manteniu-la premuda.
  4. Per mostrar els resultats de cerca de la paraula marcada, toqueu el tauler que s'obre a la part inferior de la pàgina.

Activar o desactivar la funció Toca per cercar

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Organitza i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Serveis de Google.
  3. Toqueu Toca per cercar.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Toca per cercar.
Consell: per millorar els resultats de la cerca, també podeu activar l'opció Inclou el text del voltant a les cerques de Google.
Fer cerques al web amb imatges

Podeu obtenir més informació sobre una imatge amb Google Lens. Per exemple, podeu utilitzar una imatge d'una planta per cercar quin tipus de planta és o imatges similars.

Abans de començar:

Per obtenir més informació sobre una imatge:

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a qualsevol lloc web que contingui la imatge sobre la qual vulgueu obtenir més informació.
  3. Manteniu premuda la imatge.
  4. Al menú contextual, toqueu Cerca amb Google Lens.
Cercar imatges copiades del web

Podeu trobar més informació sobre una imatge copiada al porta-retalls des d'una pàgina.

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. En una pàgina, manteniu premuda una imatge.
  3. Seleccioneu Copia la imatge.
  4. Toqueu la barra d'adreces. Trobareu la imatge copiada com a opció de cerca.