Fer cerques al web amb Chrome

Podeu trobar ràpidament el que cerqueu a Internet, a les adreces d'interès i a l'historial de navegació.

1. Obriu Chrome.
  2. Escriviu la cerca a la barra d'adreces que hi ha a la part superior.
  3. Feu clic en un resultat o premeu Retorn.

Fer cerques dins d'una pàgina web

Per cercar des de l'ordinador una paraula o una frase específiques en una pàgina web, seguiu aquests passos:

1. Obriu una pàgina web a Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més Després Cerca.
  3. Escriviu el terme de cerca a la barra que apareix a la part superior dreta.
  4. Premeu Retorn per fer una cerca a la pàgina.
  5. Els resultats es ressalten en groc. Els marcadors grocs de la barra de desplaçament indiquen els punts de la pàgina web en què hi ha resultats.

Consell: també podeu utilitzar les tecles de drecera Ctrl+f (Windows, Linux i Chrome OS) o ⌘+f (Mac) per trobar ràpidament una paraula o una frase.

Cercar paraules o imatges

Podeu trobar més informació sobre una paraula, una frase o una imatge concretes d'una pàgina web. Seguiu aquests passos:

1. Obriu una pàgina web a Chrome.
  2. Ressalteu una paraula, una frase o una imatge.
  3. Feu-hi clic amb el botó dret a l'ordinador. Manteniu premuda la tecla Ctrl i feu clic, si utilitzeu un Mac.
  4. Feu clic a l'opció per cercar-la amb el motor de cerca predeterminat. Per exemple, podeu veure missatges com ara "Cerca 'pingüí emperador' a Google" o bé "Cerca aquesta imatge a Bing".