Fer cerques al web amb Chrome

Podeu trobar ràpidament el que cerqueu a Internet, a les adreces d'interès i a l'historial de navegació.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la barra d'adreces, escriviu la vostra cerca.
  3. Toqueu el resultat, Ves-hi o Continua Continua.

Fer cerques dins d'una pàgina web

Per cercar des del dispositiu Android una paraula o una frase específiques en una pàgina web, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Obriu una pàgina web.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Cerca a la pàgina.
  4. Escriviu el terme de cerca.
  5. Toqueu Cerca Cerca.
  6. Les coincidències es destaquen. Els marcadors de la barra de desplaçament indiquen els punts de la pàgina web en què hi ha resultats.

Cercar paraules o imatges

Podeu trobar més informació sobre una paraula, una frase o una imatge concretes d'una pàgina web. Seguiu aquests passos:

Per poder utilitzar aquesta funció, Google ha d'estar definit com a motor de cerca predeterminat.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Obriu una pàgina web.
  3. Toqueu qualsevol paraula d'una pàgina web per destacar-la.
  4. Toqueu el tauler que es mostra a la part inferior de la pàgina. Veureu els resultats de la cerca per a les paraules que hàgiu realçat.

Per desactivar la funció Toca per cercar, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Sincronització i serveis de Google i, a continuació, Toca per cercar.
  4. Desactiveu l'opció Toca per cercar.