Fer cerques al web des de Chrome

Podeu trobar ràpidament el que cerqueu a Internet, a les adreces d'interès i a l'historial de navegació.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la barra d'adreces que hi ha a la part superior, escriviu la cerca.
  3. Feu clic en un resultat o premeu Retorn.

Consell: a mesura que escriviu, és possible que rebeu suggeriments basats en la vostra activitat al web i en aplicacions. Podeu suprimir suggeriments concrets de l'historial de cerques o amagar seccions de suggeriments basats en la vostra activitat quan es mostrin. Obteniu més informació sobre la vostra activitat.

Fer cerques en una pàgina web

Podeu cercar una paraula o una frase concretes en una pàgina web des de l'ordinador.

1. A l'ordinador, obriu una pàgina web a Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Cerca.
  3. A la barra que es mostra a la part superior dreta, escriviu el terme de cerca.
  4. Premeu Retorn per fer una cerca a la pàgina.
  5. Els resultats es marquen en groc. Els marcadors grocs de la barra de desplaçament indiquen els punts de la pàgina web en què hi ha resultats.

Consell: també podeu utilitzar les tecles de drecera Ctrl+f (Windows, Linux i Chrome OS) o ⌘+f (Mac) per trobar ràpidament una paraula o una frase.

Cercar paraules o imatges

Podeu trobar més informació sobre una paraula, una frase o una imatge concretes en una pàgina web.

1. A l'ordinador, obriu una pàgina web a Chrome.
  2. Marqueu una paraula, una frase o una imatge.
  3. Feu-hi clic amb el botó dret (si utilitzeu Windows, Linux o Chrome OS). Manteniu premuda la tecla Ctrl i feu-hi clic (si utilitzeu un Mac).
  4. Feu clic a l'opció per fer la consulta amb el motor de cerca predeterminat. Per exemple, és possible que vegeu missatges com ara "Cerca 'pingüí emperador' a Google" o bé "Cerca aquesta imatge a Bing".

Consells:

• Quan feu clic amb el botó dret en una paraula o frase, podeu traduir-la a l'idioma que vulgueu o obtenir-ne la definició.
  • Quan feu clic amb el botó dret en una xifra, podeu convertir les unitats.