Fer cerques al web amb Chrome

Podeu trobar ràpidament el que cerqueu a Internet, a les adreces d'interès i a l'historial de navegació.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Escriviu la cerca a la barra d'adreces que hi ha a la part superior.
  3. Feu clic en un resultat o premeu Retorn.

Consell: a mesura que escriviu, és possible que rebeu suggeriments basats en la vostra activitat al web i en aplicacions. Podeu suprimir suggeriments concrets de l'historial de cerques o amagar seccions de suggeriments basats en la vostra activitat quan es mostrin. Obteniu més informació sobre la vostra activitat.

Fer cerques dins d'una pàgina web

Per cercar des de l'ordinador una paraula o una frase específiques en una pàgina web, seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, obriu una pàgina web a Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Cerca.
  3. Escriviu el terme de cerca a la barra que hi ha a la part superior dreta.
  4. Premeu Retorn per fer una cerca a la pàgina.
  5. Els resultats es ressalten en groc. Els marcadors grocs de la barra de desplaçament indiquen els punts de la pàgina web en què hi ha resultats.

Consell: també podeu utilitzar les tecles de drecera Ctrl+f (Windows, Linux i Chrome OS) o ⌘+f (Mac) per trobar ràpidament una paraula o una frase.

Cercar paraules o imatges

Podeu trobar més informació sobre una paraula, una frase o una imatge concretes d'una pàgina web. Seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, obriu una pàgina web a Chrome.
  2. Ressalteu una paraula, una frase o una imatge.
  3. Feu-hi clic amb el botó dret a l'ordinador. Manteniu premuda la tecla Ctrl i feu clic, si utilitzeu un Mac.
  4. Feu clic a l'opció per cercar-la amb el motor de cerca predeterminat. Per exemple, podeu veure missatges com ara "Cerca 'pingüí emperador' a Google" o bé "Cerca aquesta imatge a Bing".