Fer cerques al web amb Chrome

Podeu trobar ràpidament el que cerqueu a Internet, a les adreces d'interès i a l'historial de navegació.
  1. A l'ordinador, obriu Chrome Chrome.
  2. A la barra d'adreces que hi ha a la part superior, escriviu la cerca.
  3. Seleccioneu un resultat o premeu Retorn.

Consell: a mesura que escriviu, és possible que rebeu suggeriments basats en la vostra activitat al web i en aplicacions. Podeu suprimir suggeriments concrets de l'historial de cerques o amagar seccions de suggeriments basats en la vostra activitat quan es mostrin. Obteniu més informació sobre la vostra activitat.

Cerca en una pàgina

Podeu cercar una paraula o una frase concretes en una pàgina web des de l'ordinador.

1. A l'ordinador, obriu una pàgina web a Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza i, a continuació, Cerca. S'obrirà una finestra de cerca.
  3. Introduïu el terme de cerca.
  4. Premeu Retorn per fer una cerca a la pàgina.
    • Les coincidències es marquen en groc. A la barra de desplaçament de la dreta, es mostren uns marcadors grocs en tots els punts de la pàgina on hi ha coincidències.

Consell: també podeu utilitzar les tecles de drecera Ctrl+f (Windows, Linux i Chrome OS) o bé +f (Mac) per trobar ràpidament una paraula o una frase.
Cercar paraules

Podeu cercar més informació sobre una paraula o una frase concretes d'una pàgina web.

1. A l'ordinador, obriu una pàgina web a Chrome Chrome.
  2. Marqueu una paraula o una frase.
    • En un PC: feu clic amb el botó dret al contingut marcat.
    • En un Mac: manteniu premuda la tecla Ctrl i feu clic al contingut marcat.
  3. Feu clic a l'opció per cercar-la amb el motor de cerca predeterminat. Per exemple, és possible que trobeu una opció com ara "Cerca pingüí emperador a Google".

Consells:

• Podeu traduir al vostre idioma preferit o obtenir la definició quan seleccioneu una paraula o una frase.
  • Podeu convertir les unitats en seleccionar un número.
Fer cerques al web amb imatges

Podeu obtenir més informació sobre una imatge amb Google Lens. Per exemple, podeu utilitzar una imatge d'un vestit per cercar on podeu comprar-lo, trobar vestits similars o trobar aquesta imatge en qualsevol altre lloc del web.

Abans de començar:

Per obtenir més informació sobre una imatge:

1. Obriu una pàgina a Chrome Chrome.
  2. Feu clic amb el botó dret en una imatge.
  3. Al menú, trieu Cerca la imatge amb Google Lens.
    • Si feu clic amb el botó dret en qualsevol lloc fora d'una imatge, al menú podeu triar Cerca imatges amb Google Lens. Després de fer clic en aquesta opció, podeu arrossegar una imatge per seleccionar-la.
Consell: els resultats de la cerca es mostren a la part dreta de la pantalla. Per mostrar-los en una pestanya nova, feu clic a Obre .
Veure els resultats de la cerca d'una ullada

Podeu visualitzar els resultats en un tauler independent per poder navegar fàcilment entre els diversos resultats de la cerca.

1. A l'ordinador, obriu Chrome Chrome.
  2. A la barra d'adreces que hi ha a la part superior, escriviu el que vulgueu cercar.
  3. Seleccioneu un resultat.
    • Per veure els resultats de la cerca a la mateixa pàgina, a la barra d'adreces, feu clic a Obre la cerca al tauler lateral o a la icona del motor de cerca que hi ha a l'extrem dret.
  4. Al tauler, seleccioneu un altre resultat. S'obre a la finestra principal.

Consell: el tauler lateral també pot funcionar amb motors de cerca que no són de Google, si els implementen. Feu clic a la barra d'adreces i col·loqueu el cursor a sobre de l'opció Obre la cerca al tauler lateral o a la icona del motor de cerca que hi ha a l'extrem dret.