Angi standard søkemotor og snarveier til nettstedsøk

Du kan bruke adressefeltet (multifunksjonsfeltet) til å søke på nettet. I enkelte land er Google Søk standardsøkemotoren i Chrome. I andre land kan du bli bedt om å velge standard søkemotor. Du kan når som helst bytte standard søkemotor.

Hvis du legger merke til uventede endringer i søkemotoren, kan det hende du har skadelig programvare. Finn ut hvordan du fjerner skadelig programvare.

Angi standard søkemotor

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer til høyre for adressefeltet og så Innstillinger.
  3. Trykk på Søkemotor under «Generelt».
  4. Velg søkemotoren du vil bruke.

Nylig besøkte søkemotorer legges til som alternativer for standard søkemotor.

Bruk av Google som standard søkemotor

Når du bruker Google som standard søkemotor, brukes posisjonen din for søk i adressefeltet og på Google. Finn ut mer om deling av posisjonen din.

Slik forhindrer du at posisjonen din brukes i søk:

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til en Google Søk-side, for eksempel google.com.
  3. Trykk på Sideinformasjon Default (Secure) til venstre for nettadressen.
  4. Trykk på Tillatelser og så Posisjonstilgang.
  5. Velg Blokkert for den aktive søkemotoren.