Oletushakukoneen ja sivustohaun pikakomentojen valitseminen

Voit tehdä verkkohakuja osoitepalkin (omniboxin) avulla. Joissakin maissa Google Haku on Chromen oletushakukone. Joissakin tapauksissa sinua saatetaan pyytää valitsemaan oletushakukoneesi. Voit vaihtaa sitä milloin tahansa.

Jos huomaat odottamattomia muutoksia hakukoneessasi, laitteella saattaa olla haittaohjelma. Katso, miten voit poistaa haittaohjelmia.

Oletushakukoneen valitseminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Hakukone.
  4. Valitse hakukone, jota haluat käyttää.

Viimeksi käytetyt hakukoneet voidaan lisätä oletushakukoneesi vaihtoehdoiksi.

Googlen käyttäminen oletushakukoneena

Kun Google on oletushakukoneesi, sijaintiasi käytetään Googlessa ja osoitepalkissa tekemissäsi hauissa. Lue lisää sijainnin jakamisesta.

Jos haluat lopettaa sijaintisi käytön hauissa, poista Chromelta sijaintisi käyttöoikeus:

1. Avaa asetussovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Chrome.
  3. Valitse Sijainti ja sitten Ei koskaan.