Konfigurer standardsøgemaskine og genveje til websitesøgning

Du kan bruge adresselinjen (omnifeltet) til at søge på nettet. I nogle lande er Google Søgning Chromes standardsøgemaskine. I andre lande bliver du muligvis bedt om at vælge din standardsøgemaskine. Du kan til enhver tid ændre din standardsøgemaskine.

Hvis du bemærker uventede ændringer i din søgemaskine, kan du have malware. Se, hvordan du fjerner malware.

Angiv din standardsøgemaskine

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Tryk på Søgemaskine under "Grundlæggende".
  4. Vælg den søgemaskine, du vil bruge.

Søgemaskiner, du har brugt for nylig, tilføjes som valgmuligheder til din standardsøgemaskine.

Brug af Google som din standardsøgemaskine

Når Google er din standardsøgemaskine, anvendes din placering, når du søger via adresselinjen eller på Google. Få flere oplysninger om, hvordan du deler din placering.

Sådan stopper du med at bruge din placering i søgninger:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til en Google-søgeside, f.eks. google.com.
  3. Tryk på Sideoplysninger Default (Secure) til venstre for webadressen.
  4. Tryk på Tilladelser og så Lokationsadgang.
  5. Vælg Bloker for den aktuelle søgemaskine.
Luk søgning
Google-apps