Definir el motor de cerca predeterminat i les dreceres de cerca al lloc web

Podeu utilitzar la barra d'adreces (l'omnibox) per fer cerques al web. En alguns països, la Cerca de Google és el motor de cerca predeterminat de Chrome. En d'altres, és possible que se us demani que trieu el motor de cerca predeterminat. El podeu canviar en qualsevol moment.

Si detecteu canvis inesperats al motor de cerca, és possible que tingueu programari maliciós. Obteniu informació sobre com podeu suprimir programari maliciós.

Definir el motor de cerca predeterminat

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Configuració bàsica", toqueu Motor de cerca.
  4. Seleccioneu el motor de cerca que vulgueu fer servir.

Els motors de cerca que hàgiu visitat recentment s'afegiran com a opcions per al motor de cerca predeterminat.

Utilitzar Google com a motor de cerca predeterminat

Si Google és el vostre motor de cerca predeterminat, la vostra ubicació s'utilitza per a les cerques que feu a la barra d'adreces i a Google. Obteniu més informació sobre com podeu compartir la vostra ubicació.

Per deixar d'utilitzar la vostra ubicació a les cerques:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a una pàgina de cerca de Google, com ara google.com.
  3. A l'esquerra de l'adreça web, toqueu Informació de la pàgina Default (Secure).
  4. Toqueu Permisos i, a continuació, Accés a la ubicació.
  5. Seleccioneu Bloqueja per al motor de cerca actual.