Importer Chrome-bokmerker og -innstillinger

Du kan bytte nettleser uten å miste innstillingene og bokmerkene for favorittnettstedene dine. Avhengig av nettleseren kan innstillingene inkluderende følgende informasjon:

• Nettleserlogg
  • Standard startside
  • Bokmerker
  • Standard søkemotorer
  • Lagrede passord

Legg til bokmerker i Chrome

Du kan importere bokmerker fra de fleste nettlesere, for eksempel Firefox eller Safari, ved å følge den aktuelle nettleserens veiledning til å lagre eller eksportere bokmerker som en HTML-fil. Deretter gjør du følgende:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer etterfulgt av Bokmerker og lister etterfulgt av Importer bokmerker og innstillinger.
  3. Velg Velg fil.
  4. Velg en fil og deretter Åpne etterfulgt av Ferdig.

Tips: Du kan importere passord fra andre apper med Google Passordlagring i Chrome. Finn ut hvordan du importerer passord med Chrome.

På Chromebook

Viktig:

• Hvis du ikke har opprettet noen bokmerker i Chrome, vises bokmerkene på bokmerkeraden.
  • Hvis du allerede har bokmerker i Chrome, finner du bokmerkene i en ny mappe som heter «Importert».
  1. Åpne Chrome.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer etterfulgt av Bokmerker og lister etterfulgt av Bokmerkebehandling.
  3. Klikk på Organiser øverst til venstre.
  4. Velg Importér bokmerker fra HTML-fil fra rullegardinmenyen.
  5. Last opp den lagrede HTML-filen.

Åpne bokmerkene dine

1. Øverst til høyre velger du Mer Mer etterfulgt av Bokmerker og lister etterfulgt av Bokmerkebehandling.
  2. Hvis du allerede har bokmerker i Chrome, finner du en ny mappe som heter «Andre bokmerker».

Tips: Du kan også endre rekkefølgen på, endre og slette bokmerkene dine i sidepanelet.

Slik importeres bokmerker

Hvis du ikke har noen bokmerker i Chrome fra før, vises de importerte bokmerkene på bokmerkeraden.

Hvis du allerede har bokmerker i Chrome, blir de importerte bokmerkene lagt til i mappen «Andre bokmerker» på slutten av bokmerkeraden.

Finn ut mer om bokmerkeraden.

Flytt eller eksporter bokmerker til en annen nettleser

Hvis du bestemmer deg for å bruke en annen nettleser, kan du ta med deg Chrome-bokmerkene dine.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer etterfulgt av Bokmerker og lister etterfulgt av Bokmerkebehandling.
  3. Øverst velger du Mer Mer etterfulgt av Eksporter bokmerker.

Chrome eksporterer bokmerkene dine som en HTML-fil. Bruk denne filen til å importere bokmerkene dine til en annen nettleser.