Importar les adreces d'interès i la configuració de Chrome

Podeu canviar de navegador sense perdre la configuració ni les adreces d'interès dels vostres llocs web preferits. En funció del navegador, la configuració pot incloure la informació següent:

• Historial de navegació
  • Pàgina d'inici predeterminada
  • Adreces d'interès
  • Motors de cerca predeterminats
  • Contrasenyes desades

Afegir adreces d'interès a Chrome

Per importar adreces d'interès de la majoria de navegadors, com ara Firefox o Safari, seguiu-ne les instruccions per desar o exportar les adreces com a fitxer HTML i, a continuació:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i després Adreces d'interès i llistes i després Importa les adreces d'interès i la configuració.
  3. Seleccioneu Tria un fitxer.
  4. Trieu un fitxer i seleccioneu Obre i després Fet.

Consell: podeu importar contrasenyes d'altres aplicacions amb el gestor de contrasenyes de Google a Chrome. Obteniu informació sobre com podeu importar contrasenyes amb Chrome.

En un Chromebook

Important:

• Si encara no heu creat cap adreça d'interès a Chrome, les que importeu es mostraran a la barra d'adreces d'interès.
  • Si ja teniu adreces d'interès a Chrome, les importades es col·locaran en una carpeta nova denominada Importats.
  1. Obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i després Adreces d'interès i llistes i després Gestor d'adreces d'interès.
  3. A la part superior esquerra, feu clic a Organitza.
  4. Al menú desplegable, seleccioneu Importa les adreces d'interès des d'un fitxer HTML.
  5. Pengeu l'HTML desat.

Obrir les adreces d'interès

1. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i després Adreces d'interès i llistes i després Gestor d'adreces d'interès.
  2. Si ja teníeu adreces d'interès a Chrome, cerqueu una carpeta nova anomenada Altres adreces d'interès.

Consell: també podeu reordenar, editar i suprimir les adreces d'interès al tauler lateral.

Importar adreces d'interès

Si no teníeu cap adreça d'interès a Chrome, les adreces importades apareixeran a la barra d'adreces d'interès.

Si ja n'hi teníeu, les adreces importades s'afegiran a la carpeta "Altres adreces d'interès", al final de la barra d'adreces d'interès.

Obteniu més informació sobre la barra d'adreces d'interès.

Moure o exportar les adreces d'interès a un altre navegador

Si decidiu fer servir un altre navegador, podeu moure-hi les vostres adreces d'interès de Chrome.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i després Adreces d'interès i llistes i després Gestor d'adreces d'interès.
  3. A la part superior, seleccioneu Més Més i després Exporta les adreces d'interès.

Chrome exporta les adreces d'interès com a fitxer HTML. Feu servir aquest fitxer per importar les adreces d'interès a un altre navegador.