Vi har fått rapporter om att några användare oväntat har loggats ut från sina konton. Vi undersöker saken, men det finns ingen anledning till oro – inget tyder på att det skulle vara kopplat till nätfiske eller något annat hot mot kontots säkerhet. Testa att logga in på nytt på accounts.google.com. Om du har glömt lösenordet kan du återställa det via den här länken. Om du använder tvåstegsverifiering kan sms-koden ha blivit fördröjd. Logga in igen eller använd reservkoder.

Använda Chrome som standardwebbläsare

Om du gillar Google Chrome kan du göra programmet till standardwebbläsare på datorn. Alla länkar du klickar på öppnas då automatiskt i Google Chrome.

Ange Chrome som standardwebbläsare

1. Öppna appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Appar under Enhet.
  3. Tryck på InställningarInställningar uppe till höger.
  4. Tryck på Standardappar under Avancerat.
  5. Tryck på Webbläsarapp.
  6. Tryck på Chrome Chrome.